Sponsors

Onmisbaar voor een vereniging zijn sponsors. Door onze sponsors zijn we in staat om onze activiteiten op de vereniging te organiseren. 

"Samen met alle leden, sponsors en partners van ATV Berkenrode elkaar versterken!"

Dit willen we doen door samen activiteiten te organiseren voor leden, maar ook voor en door onze sponsors en hun klanten/netwerk! Door tennisliefhebberij te delen willen we zichtbaarheid geven aan onze sponsors en de contacten tussen de verschillende partners/sponsors en hun netwerk bevorderen.

Sponsorcommissie

Het aanspreekpunt voor de sponsorcommissie van ATV Berkenrode is Janine van der Meer. Heb je ideeΓ«n om tot een samenwerking te komen? Ben je nog geen sponsor maar heb je wel interesse? Neem dan contact op met Janine: [email protected]. 


Hoofdsponsor

 

Automobielbedrijf Cas Lamens
Automobielbedrijf Cas Lamens is al 50 jaar een begrip in Berkel en Rodenrijs. Als Nissan-dealer voor de regio Lansingerland hanteren ze de slogan: Constant kwaliteit. Inmiddels heeft Cas Lamens een grote groep trouwe klanten om zich heen verzameld die keer op keer terugkeren bij dit zeer servicegerichte bedrijf. Kijk voor meer informatie op www.caslamens.nl.

Beide ondernemers willen graag iets betekenen voor de inwoners van Lansingerland en in het bijzonder voor de leden van ATV Berkenrode. Ze staan midden in de maatschappij en leveren graag hun bijdrage aan de regionale samenleving.

Overige sponsors

Naast Automobielbedrijf Cas Lamens  ondersteunen een groot aantal andere ondernemers ATV Berkenrode. Hieronder een overzicht van Γ‘l onze sponsors.

Aannemersbedrijf Aad van Winden Juwelier Ingrid Pruisken
Anne Reitsma Fotografie Karwei Berkel & Rodenrijs
Automobielbedrijf Cas Lamens KDV en BSO De Paddestoel
Auxil Consultants & Apps Koppert Biological Systems
Beercoo Schoonmaakgroep b.v. Rotterdam The Hague Airport
Drukwerk & Meer Rijwielhandel Jos
Fundament Advies Tennis Direct
Fysiotherapie Lansingerland Wijnhandel van Vianen
Garage Wilgenlaan Vitrona Living
  VMG gipsbouw Rotterdam bv

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685