Sponsors

Onmisbaar voor een vereniging zijn sponsors. Door onze sponsors zijn we in staat om onze activiteiten op de vereniging te organiseren. Afgelopen jaar hebben we minder activiteiten kunnen neerzetten dan we van plan waren, maar we hopen dit in 2021 dubbel en dwars te kunnen goedmaken. Juist nu veel ondernemers een moeilijke periode doormaken is het belangrijk nog meer de samenwerking op te zoeken.

"Samen met alle leden, sponsors en partners van ATV Berkenrode elkaar versterken!"

Dit willen we doen door samen activiteiten te organiseren voor leden, maar ook voor en door onze sponsors en hun klanten/netwerk! Door tennisliefhebberij te delen willen we zichtbaarheid geven aan onze sponsors en de contacten tussen de verschillende partners/sponsors en hun netwerk bevorderen.

Sponsorcommissie

Het aanspreekpunt voor de sponsorcommissie van ATV Berkenrode is Janine van der Meer. Heb je ideeën om tot een samenwerking te komen? Ben je nog geen sponsor maar heb je wel interesse? Neem dan contact op met Janine: [email protected] 


Hoofdsponsors

Verheugd zijn we dat we sinds seizoen 2021 een nieuwe hoofdsponsor kunnen presenteren, namelijk Expert Van Dongen, met vestigingen in het hart van Berkel & Rodenrijs, Pijnacker en Gouda. Expert Van Dongen wordt samen met Automobielbedrijf Cas Lamens hoofdsponsor van het jaarlijkse Open toernooi. We kijken uit naar de samenwerking met Jeroen van Dongen en René Lamens!

Expert Berkel & Rodenrijs
Expert is de winkel voor witgoed, TV, multimedia producten en elektrische producten met vestigingen in het hart van Berkel & Rodenrijs en Pijnacker. Je krijgt een advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp om de product te vinden die aan uw wensen voldoet. Ervaren verkopers helpen graag een juiste keuze te maken. Kies je voor het gemak van online bestellen? Ook als je op www.expert.nl bestelt, leveren zij jouw nieuwe apparaat aan de deur en kan het eventueel ook worden geïnstalleerd. Uiteraard gaan ze pas weg als je tevreden bent! Dat past bij de uitstekende service tijdens en na de aankoop waarin Expert uitblinkt. Zij verwelkomen je graag in de winkel!

Automobielbedrijf Cas Lamens
Automobielbedrijf Cas Lamens is al 45 jaar een begrip in Berkel en Rodenrijs. Als Nissan-dealer voor de regio Lansingerland hanteren ze de slogan: Constant kwaliteit. Inmiddels heeft Cas Lamens een grote groep trouwe klanten om zich heen verzameld die keer op keer terugkeren bij dit zeer servicegerichte bedrijf. Kijk voor meer informatie op www.caslamens.nl.

Beide ondernemers willen graag iets betekenen voor de inwoners van Lansingerland en in het bijzonder voor de leden van ATV Berkenrode. Ze staan midden in de maatschappij en leveren graag hun bijdrage aan de regionale samenleving.

Overige sponsors

Naast Automobielbedrijf Cas Lamens en Expert Berkel en Rodenrijs/Pijnacker/Gouda ondersteunen een groot aantal andere ondernemers ATV Berkenrode. Hieronder een overzicht van ál onze sponsors.

Aannemersbedrijf Aad van Winden HLB den Hartog Accountants & Consultants
Automobielbedrijf Cas Lamens Juwelier Ingrid Pruisken
Auxil Consultants & Apps Koppert Biological Systems
Beercoo Schoonmaakgroep b.v. Moerman en de Jong Makelaars
C. van Dijk Verhuizingen B.V. N. van Wijk & ZN bv
Drukwerk & Meer Rijnraad Strategie, Financiën & Belastingadvies
Tennis Direct Rijwielhandel Jos
Expert Berkel en Rodenrijs/Pijnacker/Gouda Rotterdam The Hague Airport
Fundament Advies Vitrona Living
Fysiotherapie Lansingerland VMG gipsbouw Rotterdam bv
Garage Wilgenlaan Wijnhandel van Vianen
Gebr. van der Voort Karwei Berkel & Rodenrijs
KDV en BSO De Paddestoel  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685