Vereniging

Onze vereniging, ATV Berkenrode

Algemene Tennisvereniging Berkenrode (ATVB) is een tennisverenigingdie is opgericht op 1 mei 1963. Nu is het een grote en bloeiende vereniging met ruim 1.000 leden, 10 buitenbanen en 4 binnenbanen. Vanaf het begin ingeschreven bij de KNLTB.

Wat maakt ATVB zo uniek?

  • Allereerst de geweldig gekozen locatie met topbanen. Banen die niet onderdoen voor de banen bij de grootste wereldwijde tournooien als Roland Garros. Nabij het centrum van Berkel en Rodenrijs met een ruime opzet en voldoende parkeergelegenheid.
  • Ten tweede, gealieerd aan top Tennisschool De Brug. Deze is nauw verbonden aan de vereniging en is de hofleverancier van de lessen en toptennissers zoals Kiki Bertens, Suzan Lamens, Yannick Verwater, Anouk en Guus Koevermans. En als laatste, een groot, actief en gezellig ledenaantal die samen een aardig niveau tennis representeren.

Anno 2021, zijn er rond de 960 sporters lid van de vereniging. Waarvan n-aantal senioren en n-aantal junioren. En organiseert ATVB met en voor de leden een 50-tal verschillende activiteiten. Denk aan jeugd en senioren competities, toernooien, feesten, clinics, tennislessen en -kampen en zelfs tennisreizen naar Gran Canaria.

ATVB is een vereniging met een 7-koppig bestuur, een n-tal commissies en diverse organisatoren (vrijwilligers) van activiteiten, evenementen en toernooien. Daarnaast zijn bepaalde activiteiten uitbesteed aan 3 contractanten. Activiteiten die een professioneel, bedrijfsmatig en kwalitatief niveau vereisen. Waar in voorkomende mate beroepscertificeringen voor nodig zijn. Te weten:

  • Modo (horeca/kantine)
  • BHS (gedeelte van park onderhoud)
  • Tennisschool De Brug (lessen, trainigskampen en tennisreizen)

Links

Meer informatie over o.a. de vereniging, lidmaatschappen, sponsors en onze speelregels is hier en/of onder de submenu's na te zoeken:

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685