Vereniging

Onze vereniging 'ATV Berkenrode'

Algemene TennisVereniging Berkenrode (ATVB) is opgericht op 1 mei 1963 en vanaf het begin ingeschreven bij de KNLTB. De tennisvereniging is uitgegroeid tot een grote en bloeiende vereniging, waar tennissers jong en oud voor hun plezier of passie kunnen spelen op 10 buitenbanen (gravel) en 4 binnenbanen (Plexipave Cushion). Bovendien zijn er twee minibanen met verharde ondergrond voor de allerjongsten.

Wat maakt ATVB zo uniek?

  • Allereerst de geweldige locatie met topbanen. Banen die niet onderdoen voor de banen bij de grootste wereldwijde tournooien als Roland Garros. Nabij het centrum van Berkel en Rodenrijs met een ruime opzet en voldoende parkeergelegenheid.
  • Ten tweede, gelieerd aan top-tennisschool De Brug. Deze is nauw verbonden aan de vereniging en is de hofleverancier toptennissers zoals Kiki Bertens, Suzan Lamens, Yannick Verwater, Anouk en Guus Koevermans.
  • En als laatste, een groot, actief en gezellig ledental dat samen een aardig niveau tennis representeert.

ATVB organiseert met en voor de leden een 50-tal verschillende activiteiten. Denk aan jeugd- en seniorencompetities, toernooien, feesten, clinics, tennislessen en -kampen en zelfs tennisreizen naar Gran Canaria.

ATVB is een vereniging met een bestuur, een groot aantal commissies en organisatoren van activiteiten, evenementen en toernooien. Daarnaast zijn bepaalde activiteiten uitbesteed aan drie contractanten. Activiteiten die een professioneel, bedrijfsmatig en kwalitatief niveau vereisen. Waar in voorkomende mate beroepscertificeringen voor nodig zijn. Te weten:

  • M&L Food and Drinks (horeca/kantine)
  • Familiebedrijf Raaphorst (onderhoud buitenbanen)
  • Tennisschool De Brug (lessen, trainigskampen en tennisreizen)

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685