Beรซindiging lidmaatschap

Beรซindigen lidmaatschap

Als je je lidmaatschap onverhoopt wilt beรซindigen, kan dat schriftelijk bij de secretaris of bij de ledenadministrateur: [email protected]. Het lidmaatschap eindigt aan het eind van het kalenderjaar. Een opzeggingsverzoek moet vรณรณr 1 december ontvangen zijn.

De formele regels over beรซindiging van het lidmaatschap zijn statutair en via het Huishoudelijk Reglement (HR) bepaald, zie onderaan deze pagina. Hoewel niet verplicht, wordt het op prijs gesteld als de reden van de opzegging wordt vermeld (bijv.: leeftijd, verhuizing, ernstige blessure, onvoldoende tennispartners gevonden, sfeer, โ€ฆ).

Het kan ook zijn dat iemand het lidmaatschap gedurende 1 of 2 jaar wil onderbreken (bijv. bij zwangerschap of een langer durende blessure). Het lidmaatschap kan dan tijdelijk worden onderbroken, door opname op de โ€œsuperwachtlijstโ€. Een verzoek tot opname op de superwachtlijst kan schriftelijk bij de ledenadministrateur worden ingediend via [email protected].

Artikel 6 van de statuten: (gedeeltelijk)

1.    door schriftelijke opzegging door het lid aan de secretaris van het bestuur;
2.    opzegging van het lidmaatschap door het lid kan slechts geschieden tegen het einde van het verenigingsjaar en met inachtneming van een opzegtermijn van vier weken.

Artikel 23 van het HR:

Naast de manier van opzegging, zoals vermeld in artikel 6 van de statuten, kan het lidmaatschap schriftelijk worden opgezegd bij de secretaris of de ledenadministrateur.

Als โ€œverenigingsjaarโ€ mag ook gelezen worden โ€kalenderjaarโ€.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685