Samenwerking met tennispartner TennisDirect

Blij zijn we met onze nieuwe tennispartner TennisDirect! De sponsorovereenkomst hebben we vrijdag 18 februari ondertekend. De samenwerking met TennisDirect is een mooie aanvulling op de samenwerking met onze andere (hoofd)sponsors, waarin we elkaar  zullen versterken. TennisDirect zal ondersteunen tijdens onze events en toernooien, maar zal ook bijdragen aan de realisatie van clubkleding.

Een enthousiaste commissie is aan de slag gegaan met het samenstellen van een mooie selectie clubkleding. De commissieleden zorgen ervoor dat al onze leden de clubkleding kunnen aanschaffen met aantrekkelijke korting. Eveneens leiden zij dit in goede banen, zodat iedereen die competitie speelt de kleding ook nog geleverd krijgt vΓ³Γ³r de start van de competitie! Onze Clubkleding Commissie informeert jullie hieronder over wat en hoe: 

ATVB Clubkleding; doe je bestelling vΓ³Γ³r 14 maart!

Leuk dat we onze eigen clubkledinglijn mogen presenteren! We hebben de keuze gemaakt voor een diverse en kleurrijke senior Γ©n junior kledinglijn van Wilson met β€œvoor ieder wat Wils”.

Deze kleding zal voorzien zijn van het logo van TennisDirect en van ATV Berkenrode. Binnen die lijn hebben we voor 3 verschillende kleuren gekozen:

  • koningsblauw - wit
  • donkerblauw - wit
  • groen - wit

In deze kleuren zijn er shirts in diverse uitvoeringen gekozen.

We verwachten dat (interne)competitie-spelende leden en / of vriendengroepjes het leuk zullen

Online ATV Berkenrode clubshop

Het aanschaffen van clubkleding kan in de clubshop. In de clubshop kun je het hele jaar door bestellen, met 15% korting ten opzichte van de adviesprijs voor bovenkleding. 

Acties TennisDirect – bestellen via banner: ATVB ontvangt 5%

Als TennisDirect gedurende het jaar acties aanbiedt, zal ATVB deze via een banner op de website en in de nieuwsbrieven weergeven. Als leden via de banner een aankoop doen, krijgt ATVB 5% van de op de omzet van alle aankopen.

De competitie spelende jeugd

Alle competitie spelende jeugdleden krijgen het clubshirt (jongens) of de tanktop (meisjes) in koningsblauw. Deze shirts zullen worden gedragen tijdens de competities. 

We kunnen ons voorstellen dat je buiten de competities het ook leuk vindt om onze kleding in andere kleuren te dragen, of dat je een extra shirt wilt. Deze kun je ook bestellen via de clubshop.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar [email protected]

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685