Vitrona openingstoernooi

Dit toernooi vindt direct aan het begin van het buitenseizoen plaats, waarbij meedoen belangrijker is dan winnen.

Inschrijven kan hier:

https://www.toernooi.nl/individual-entry/BDD6D2F8-2E9F-4FEF-B4BB-78C5FCE3CED7

Gedurende het Vitrona openingstoernooi worden er herendubbels, damesdubbels en gemengd dubbels gepland, zodat iedereen zo veel mogelijk kan meespelen. Uiteraard hangt de totale planning af van het aantal inschrijvingen.

Er wordt in poules gespeeld, op eigen niveau, zodat iedereen, van beginner tot vergevorderde, mee kan doen.

Commissie openingstoernooi senioren:

Carolien Klein (06-51987677), Ina Langhout, Anne Marie van Herwaarden, Emmy de Vogel, Armand de Vogel, Sylvia van Winden

[email protected]

--- Reglement 2023 ---

β€’ De inschrijving opent op 23 februari 2023.
β€’ Meedoen kan in de categorieΓ«n Dames Dubbel, Heren Dubbel, Gemengd Dubbel.
β€’ De Dames en Heren Dubbel worden in de ochtend gespeeld, de Gemengd Dubbel in de middag. De precieze tijdstippen worden nog bepaald; dit is mede afhankelijk van het aantal deelnemers.
β€’ De minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar.
β€’ In principe zijn verhinderingen niet toegestaan. Mocht je om dringende redenen een dagdeel niet beschikbaar zijn, neem dan contact op met de organisatie.
β€’ Je kunt inschrijven voor 1 of 2 onderdelen. In het laatste geval kunnen wij niet garanderen dat er dan een pauze is tussen de wedstrijden.
β€’ Er wordt in poules gespeeld, op eigen niveau, op tijd. Bij de indeling van de poules houden wij zoveel mogelijk rekening met de β€˜overall’ speelsterkte van het koppel (beide spelers hoeven dus niet van dezelfde speelsterkte te zijn).
β€’ Ter voorbereiding op de competitie nodigen we graag competitieteams (intern/extern) uit om als team in te schrijven. Deze teams zullen zo veel mogelijk in poules tegen elkaar worden ingedeeld, rekening houdend met speelsterkte.
β€’ Vul bij speelsterkte je actuele speelsterkte in.
β€’ Evt. aanvullende opmerkingen kun je kwijt bij notities. Of via mail aan [email protected].
β€’ Je kunt je aanmelden als koppel of als individu. Uit de individuele aanmeldingen zullen wij leuke nieuwe koppels proberen te vormen, hierbij kun je uiteraard je voorkeur voor DD, HD of GD opgeven.
β€’ Er mag met een introducΓ© worden gespeeld.
β€’ Ook introducΓ©s zonder KNLTB-nummer kunnen zonder account online inschrijven. Zij dienen in de kolom β€œextra’s en opmerkingen” hun speelsterkte aan te geven: beginner / gevorderd. Dit is ook de plek waar individuele aanmelders hun voorkeur voor DD, HD of GD kwijt kunnen.
β€’ Kosten van deelname bedragen € 7,50 per persoon voor 1 onderdeel. Inclusief in dit bedrag is één consumptiebon en een aantal lunchgerechtjes. Voor deelname aan 2 onderdelen is de bijdrage € 12,50 per persoon; dit bedrag is inclusief twee consumptiebonnen en een aantal lunchgerechtjes. Er kan alleen per pin betaald worden.
β€’ Bij regen zal het evenement helaas niet door kunnen gaan. Bij afgelasting zal dit op de website van ATV Berkenrode worden vermeld; hou deze dus in de gaten.
β€’ De inschrijving voor het openingsweekend sluit op woensdag 15 maart 2023.
β€’ Dit toernooi wordt gesponsord door Vitrona, Wijnhandel Van Vianen, Maison Sjokola en Mandy & Lia Food en Drinks.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685