Vitrona Openingstoernooi

Het Vitrona Openingstoernooi wordt gehouden op zondag 24 maart 2024

Dit jaar heeft het toernooi als thema: Oostenrijk Een vlag van oostenrijk | Premium Vector

 

Als je komt in Oostenrijkse kledingstijl maak je kans op een leuke Oostenrijkse prijs.

De inschrijving opent op donderdag 22 februari en sluit op donderdag 14 maart.

Inschrijven kan uitsluitend via dit formulier of scan de QR-code. Inschrijvingen via het hierna vermelde e-mailadres worden niet in behandeling genomen.

 

Het toernooi is opengesteld voor leden en introducΓ©s van 16 jaar en ouder. Je kunt je inschrijven voor HerenDubbels, DamesDubbels en GemengdDubbels. Je speelt in een poule met teams van gelijk niveau. Iedereen, van beginner tot vergevorderde, kan dus meedoen.
Uiteraard hangt de gehele planning af van het aantal inschrijvingen.

De organisatie is in handen van: Carolien Klein (06-51987677), Ina Langhout, Anne Marie van Herwaarden, Emmy en Armand de Vogel.

Je kunt ons bereiken op: [email protected]. Dit e-mailadres is bedoeld voor vragen en opmerkingen.

Sponsors van het Vitrona Openingstoernooi zijn Vitrona en Mandy & Lia Food en Drinks.

   

*************************************************************************

Reglement

 1. De minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar.
 2. Meedoen kan in maximaal twee van de categorieΓ«n: DamesDubbel, HerenDubbel, GemengdDubbel. Bij deelname in twee categorieΓ«n kunnen wij niet garanderen dat er een pauze is tussen de wedstrijden.
 3. De Dames en Heren Dubbels worden in de ochtend gespeeld, de Gemengd Dubbels in de middag. De begintijden van de wedstrijden zijn afhankelijk van het aantal deelnemende teams.
 4. In principe zijn verhinderingen niet toegestaan. Mocht je om dringende redenen een dagdeel niet beschikbaar zijn, neem dan contact op met de organisatie.
 5. Je wordt ingedeeld in poules met teams van gelijke sterkte. Bij de indeling houden wij zoveel mogelijk rekening met de gezamenlijke speelsterkte van het team. De spelers in een team hoeven dus niet dezelfde speelsterkte te hebben.
 6. Ter voorbereiding op de komende competities nodigen we graag competitieteams (intern/extern) uit om zich in te schrijven. Deze teams zullen zo veel mogelijk in poules tegen elkaar worden ingedeeld, rekening houdend met de speelsterkte.

  Inschrijven
 7. Inschrijven kan uitsluitend via de hierboven vermelde link of QR-code. Inschrijvingen via het e-mailadres worden niet in behandeling genomen.
 8. Je kunt je inschrijven als team of individueel. Iedere speler dient zich zelf in te schrijven (ook als je in een team speelt).
 9. Vul bij Speelsterkte je actuele speelsterkte in.
 10. Aanvullende opmerkingen kun je kwijt bij Notities of via een e-mail aan [email protected]
 11. Uit individuele aanmeldingen zullen wij leuke nieuwe teams proberen te vormen, hierbij kun je uiteraard je voorkeur voor DD, HD of GD opgeven. 
 12. Er mag met een introducΓ© worden gespeeld. Ook introducΓ©s zonder KNLTB-nummer kunnen zonder account online inschrijven. Zij dienen in de kolom 'Extra’s en opmerkingen' hun speelsterkte aan te geven: beginner/gevorderd. Dit is ook de plek waar individuele aanmelders hun voorkeur voor DD, HD of GD kwijt kunnen.

  Overige bepalingen
 13. De wedstrijden hebben een vaste speeltijd. De stand na het verstrijken van de speeltijd geldt als eindstand. Er wordt dus niet gespeeld volgens de 'best of 3'. 
 14. De bijdrage voor deelname is € 8,00 per persoon voor één onderdeel. Dit bedrag is inclusief één consumptiebon en een aantal lunchgerechtjes.
  Voor deelname aan twee onderdelen is de bijdrage € 13,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief twee consumptiebonnen en een aantal lunchgerechtjes.
  De lunchgerechtjes zijn niet vegetarisch. Mocht je een vegetarisch lunchgerecht willen hebben, geef dit dan aan in de notities of via een e-mail aan [email protected]  
  Er kan alleen per PIN betaald worden.
 15. Bij regen gaat het evenement niet door. Bij afgelasting zal dit op de website van ATV Berkenrode worden gemeld. Hou die dus in de gaten.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685