Junioren

De jeugd en de jeugdcommissie

De jeugdcommissieo organiseert tal van activiteiten voor de jeugd.

Om deze activiteiten te kunnen organiseren zijn vrijwilligers nodig. Zo moet er bij competities één aanspreekpunt per team zijn. Daarnaast zijn er ouders, grootouders of belangstellenden nodig die overkoepelend respectievelijk de rode, oranje, groene en gele jeugd willen vertegenwoordigen in de jeugdcommissie.
Ook zijn er voor het organiseren en uitvoeren van het Jeugdwintertennis en Stickertennis ouders, grootouders of belangstellenden nodig die hiervoor willen deelnemen in de jeugdcommissie.

Ouders en/of grootouders, danwel belangstellenden die in staat zijn om bovenstaande activiteiten kunnen organiseren en/of begeleiden zijn altijd van harte welkom om zich aan te melden bij de jeugdcommissie. Heb je vragen of wil je je aanmelden? Stuur een mail naar: [email protected]


Activiteiten voor de jeugd

ATV Berkenrode kent de volgende activiteiten voor de jeugd:

Beide competities voor de jeugd zijn opgesplitst in de Tenniskidscompetitie en de KNLTB Juniorencompetitie. Afhankelijk van je leeftijd en speelniveau neem je deel aan één van beide competities. Kortom, voor iedere jeugdtennisser is er een passende competitievorm. 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685