Vrienden van Berkenrode

De Vrienden van Berkenrode bestaat uit leden en fans (niet-leden) van tennisvereniging ATV Berkenrode die onze vereniging een warm hart toedragen en op deze manier daaraan uiting kunnen geven. De Vrienden van Berkenrode investeert in extra faciliteiten voor jong en oud, in en om het clubhuis en die het vertoeven op ATVB voor iedereen zichtbaar beter maken. Denk hierbij aan:

  • In 2020 zijn de witte kunststof bankjes Γ³p de banen vervangen;
  • Het clubhuis en overdekt terras moeten opgepimpt worden;
  • Er is de wens om een tennismuurtje te realiseren;
  • Leuke toepasbare ideeΓ«n uit de ideeΓ«nbus.

De bijdrage aan de Vrienden van Berkenrode bedraagt jaarlijks € 100,- per vriend of fan. Vrienden van ATV Berkenrode worden, indien gewenst, vermeld op het bord in het clubhuis.


Hoe word ik vriend(in) van ATV Berkenrode?

Je kunt zowel zakelijk of als particulier vriend worden van de Vrienden van Berkenrode.

Als particulier kun je vriend worden als lid, team, familie of gewoon als donateur. Maar ook kun je vriend worden door bijvoorbeeld een fiscaal vriendelijke periodieke gift. Deze periodieke gift is onder de huidige belastingwetgeving, onder voorwaarden (klik hier voor die voorwaarden), zonder drempel, jaarlijks aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.

Zakelijk sponsor je de vereniging als vriend en ontvang je een sponsorfactuur. Als tegenprestatie krijgt jouw bedrijf vermelding op het Vrienden van Berkenrode bord.

Zowel de particuliere als zakelijke sponsoring is geldig voor het kalenderjaar en wordt stilzwijgend verlengd voor een jaar. Opzegging kan schriftelijk of per email uiterlijk 31 december.

Vriend worden?

Draag je ATV Berkenrode ook een warm hart toe en wil je vriend worden via de Vrienden van Berkenrode?

  • Klik hier voor particuliere aanmeldingen
  • Klik hier voor zakelijke aanmeldingen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685