Kennismaking met nieuwe sponsors

Blij zijn we met onze nieuwe sponsors binnen ATV Berkenrode! Onderstaand een korte kennismaking met deze sponsors. De lijst zal binnenkort worden aangevuld!

N. van Wijk & ZN bv

Jan van Wijk is met zijn bedrijf N. van Wijk & ZN bv reeds meer dan 10 jaar onze huisinstallateur. Na het oplossen van waterlekkage in de leiding naar de brandslangen in de hal, welke snel, adequaat en kwalitatief is uitgevoerd. Komende periode gaan we samen aan de slag met het verduurzamen van onze installaties.

Het installatiebedrijf is opgericht in 1956. Sinds 1981 werkt Jan van Wijk al bij het bedrijf, waarna hij in 1996 het bedrijf van zijn vader heeft overgenomen. N. van Wijk & ZN bv is specialist in verwarming, zonne-energie, sanitair, loodgieterswerk, onderhoud en service aan installaties en werkt zowel voor particulieren, woningbouwverenigingen, VVE’s, bedrijven en overheidsinstellingen.

We zijn blij jullie te mogen meedelen dat we onze samenwerking met installatiebedrijf Van Wijk hebben uitgebreid met sponsorschap van zowel de binnenhal als de buitenbaan. EΓ©n van de buitenbanen is inmiddels voorzien van een winddoek. Jan van Wijk en zijn medewerkers hun eigen baan 8 bewonderen, alsmede hun bord in de binnenhal.

Jan’s kinderen hebben alle drie getennist bij ATV Berkenrode en Tennisschool de Brug, waar hij met veel plezier aan terugdenkt. Graag levert hij een extra bijdrage aan de vereniging door te sponsoren. Jan, bedankt! We kijken uit naar onze samenwerking!

   

 


VMG gipsbouw Rotterdam bv

Wij zijn blij onze nieuwe sponsor voor baan 7 te mogen presenteren; VMG Gipsbouw Rotterdam bv!

Jacco Visscher is eigenaar van dit mooie bedrijf, dat gespecialiseerd is in het bouwen van niet dragende scheidingswanden van gips. VMG Gipsbouw Rotterdam levert kwalitatief hoogwaardige wanden af voor de  klein- en grootschalige woningbouwprojecten en in de utiliteitsbouw, inclusief bijbehorende stucadoorswerkzaamheden. Met 70 medewerkers en een uitgebreid netwerk aan onderaannemers is het bedrijf werkzaam door heel Nederland. Voor 99% is VMG Gipsbouw Rotterdam actief in de nieuwbouw. 

Jacco is nu drie jaar lid van onze vereniging en regelmatig op onze banen te vinden. Daarnaast is hij graag maatschappelijk betrokken en bezig met het verbinden van zijn netwerk van duurzame contacten, welke hij onder andere graag uitdraagt door te sponsoren en bij te dragen aan sportiviteit en het verenigingsleven. 

Graag gaat Jacco een duurzame samenwerking aan met ATV Berkenrode, waar we blij mee zijn en naar uitkijken. Jacco, bedankt! 

 

 


Fundament Advies

Met trots presenteren we Fundament Advies als nieuwe sponsor van ATV Berkenrode. Als Berkenrode kijken we uit naar de samenwerking met Fundament, om samen die β€œwin-win” te creΓ«ren. Fundament staat op de knalrode vesten van de Communicatie Commissie β€œCOCO”, met een reden. Communicatie is namelijk een belangrijk β€œfundament” voor onze vereniging. Op ons park is Fundament zichtbaar zijn met winddoeken op baan 4! 

Norbert tennist al zijn hele leven en is inmiddels ook lid geworden van ATV Berkenrode, samen met zijn vrouw Tessa de Boer. Norberts kinderen Roos en Mats zijn ook lid bij onze club. Graag wil hij betrokken zijn bij ATV Berkenrode. De combinatie van competitief tennis, de breedtesport en de aanwezigheid van een businessclub spreekt Norbert aan. β€œDit past bij Fundament Advies. Wij pretenderen het meest sportieve financieel adviesbureau van de regio Rotterdam te zijn. Daarbij geloven we in de combinatie van sport en business en sponsoren we meerdere verenigingen in de regio. Ieder jaar nemen wij deel aan Alpe d’HuZes met als doel om te sporten met onze relaties, mooie prestaties te leveren maar met name om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. De sponsoring van ATV Berkenrode is daarom ook heel logisch.”

β€œFundament Advies is een allround financieel adviesbureau en richt zich op de advisering en bemiddeling van woninghypotheken, bedrijfsfinancieringen, particuliere – en zakelijke schadeverzekeringen en pensioenen. Dit doen wij als onafhankelijk adviseur met inmiddels 13 medewerkers. Wij hebben aanstellingen bij wel 30 maatschappijen en gaan op zoek naar de beste deal voor onze relatie.” Als ATV Berkenrode hebben we zelf de klantgerichtheid, deskundigheid en slagkracht ervaren van Fundament tijdens een adviesgesprek met Norbert en verzekeringsadviseur Steven Biemond. Reviews over Fundament bevestigen onze indruk. 

Actie van Fundament voor de leden van ATV Berkenrode 

Iedereen is welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vanuit het motto: β€œmet alle leden en sponsors elkaar versterken” biedt Fundament de leden van ATV Berkenrode graag het volgende:

Ieder lid van ATV Berkenrode, waarvoor Fundament de advisering en bemiddeling mag verzorgen, ontvangt een korting van € 250,00 op de kosten behorende bij onze dienstverlening. 

 

                         

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685