Interview met Cas Lamens en Expert van Dongen

De sponsors achter het Berkenrode Open

In gesprek met onze sponsors: Cas Lamens en Expert van Dongen, 1 juli 2021, door Margriet Bijl

                                                                  

ATV Berkenrode zou niet zo’n leuke en actieve vereniging kunnen zijn zonder onze sponsors. Wij willen komende maanden beter kennis maken met een aantal van onze sponsors. Tijd voor onze kennismaking met dé vertegenwoordigers achter onze hoofdsponsors, de heren René Lamens en Jeroen van Dongen. Samen met onze toernooicommissie zetten zij zich volop in om het “Berkenrode Open 2021” tot een gezellig en sportief festijn te brengen, waar deelnemers en lokale ondernemers elkaar versterken. Het is heel duidelijk een samenwerking met de open toernooi commissie. Vandaar dat ook toernooileider Koen van den Broek niet mag ontbreken bij het interview.

Nieuwe sponsors en toernooicommissie gaan vol voor een lokaal en betrokken Berkenrode Open 2021!

“Berkenrode Open” wordt in 2021 gehouden van 24 juli tot en met 1 augustus.

“De toernooicommissie bestaat uit bijna allemaal twintigers die vol enthousiasme druk zijn met het organiseren van het toernooi. We organiseren het voor de eerste keer en hebben er veel zin in” vertelt Koen van den Broek, toernooileider van het Open Toernooi. “Vorig jaar kon het helaas niet doorgaan, en we zijn superblij dat het nu weer allemaal kan. Het toernooi wordt al jaren in de laatste week van juli georganiseerd. Het aantal inschrijvingen loopt redelijk goed, we verwachten dat op het laatste moment nog veel aanmeldingen komen. We willen het alle deelnemers zo goed mogelijk naar hun zin maken en daarnaast veel leuke activiteiten organiseren voor deelnemers en andere belangstellenden. Iedereen is van harte welkom!”.

Afgelopen maand heeft onze vereniging het 1000ste lid mogen verwelkomen. ATV Berkenrode is een actieve en gezellige vereniging die tennis aanbiedt op alle niveaus. Dit spreekt veel sponsors aan. Sinds dit jaar is Expert sponsor van ATV Berkenrode: “Wij vinden het heel belangrijk om lokale verenigingen te ondersteunen“ vertelt Jeroen van Dongen, eigenaar van Expert in Berkel, Pijnacker en Gouda. “Expert heeft 140 winkeldeuren in Nederland en bestellen kan door langs te komen of te bestellen op www.expert.nl. Het afleveren en plaatsen gebeurt door de lokale vestiging, waardoor je dus de service krijgt die je kan verwachten van een lokale vestiging”.

Automobielbedrijf Cas Lamens sponsort ATV Berkenrode al sinds 1992. Het autobedrijf is gespecialiseerd in het merk Nissan. René Lamens, eigenaar van Cas Lamens, vertelt vol trots over zijn dochter Suzan die rond plek 350 van de WTA staat en de hele wereld afreist om deel te nemen aan de grote toernooien. René gaat zelf ook deelnemen aan het Open Toernooi en mixt met Janine van der Meer, bestuurslid Sponsoring van ATV Berkenrode.

Beide sponsors hebben een doek hangen op baan 1 en 5 en zijn hoofdsponsor van het toernooi. “Wij kennen elkaar al een tijd en sponsoren ook andere verenigingen samen”. 

De heren voegen toe: “Berkel en Rodenrijs is een echt dorp, mensen kennen elkaar. Dat vraagt om een persoonlijke benadering van de ondernemers. Wij zeggen altijd: “Denk aan de sponsors, want ze denken ook aan jou!”. Dát is waar ATV Berkenrode ook voor staat: “met alle sponsors, leden en partners elkaar versterken kan alleen door persoonlijke en intensieve samenwerking.” 

Met het toernooi willen we in het thema van de olympische spelen “met alle deelnemers, sponsors en lokale ondernemers samen gaan voor goud!” voegt Koen van den Broek hieraan toe. “Naast veel tennis komen op vrijdagavond 30 juli gezelligheid, sportiviteit en ondernemers bij elkaar tijdens onze feestavond in Olympische stijl. Iedereen is welkom om vanaf 20.00 uur te komen kijken naar een demonstratiewedstrijd met professionele toptennissers uit de omgeving. Kom daarvoor genieten van het heerlijke dagmenu van Mandy en Lia van de bar en blijf dan gezellig een borrel drinken en kijken naar de wedstrijd.” Wie de toptennissers zullen zijn is nog heel even een verrassing…. Houdt onze website en sociale media (facebook: https://www.facebook.com/BerkenrodeOpen en Instagram: berkenrodeopen2021) in de gaten. 

René en Jeroen vullen aan: “Op deze speciale avond vinden we het leuk om namens ATV Berkenrode andere sponsors van ATV Berkenrode, Vrienden van Berkenrode oud sponsors en lokale ondernemers met interesse voor ATV Berkenrode samen te brengen en in het zonnetje te zetten. We nodigen jullie van harte uit voor een gezellig verzorgde avond. Vanuit ons motto “samen lokaal sterker” willen we alle gasten tijdens de avond in het zonnetje zetten door hun logo te vermelden op een beeldscherm en/of doek. Eveneens bieden we je de gelegenheid om namens jou of je onderneming iets in de goodiebag voor deelnemers te doen. Het zou geweldig zijn als we dit met zijn allen doen. Hiermee creëren we eveneens een mooie herinnering voor de deelnemers.”

V.l.n.r. Koen van den Broek, René Lamens en Jeroen van Dongen op het tennispark van ATV Berkenrode.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685