Interview met Rotterdam The Hague Airport

De sponsor achter het Ouder-Kind toernooi

In gesprek met onze sponsors: Rotterdam The Hague Airport, 18 juni 2021, door Margriet Bijl

                                   

ATV Berkenrode zou niet zo’n leuke en actieve vereniging kunnen zijn zonder onze sponsors. Wij willen komende maanden beter kennis maken met een aantal van onze sponsors. De eerste met wie we zijn gaan praten is Raymond de Jong, communicatiemanager van Rotterdam The Hague Airport.

Rotterdam The Hague Airport (RTHA) wil graag een bijdrage leveren aan de maatschappij en geeft daar invulling aan door een aantal verenigingen in de buurt van het vliegveld te sponsoren. β€œHet contact met mensen in onze regio is voor ons belangrijk, wij willen graag benaderbaar zijn als luchthaven in de buurt voor mensen die in de omgeving wonen. Daarom vinden we het ook fijn om bij ATV Berkenrode zichtbaar aanwezig te zijn in de vorm van een doek op jullie tennispark en het sponsoren van een baan,β€œ geeft Raymond aan.

Het Ouder – Kind toernooi, dat dit jaar wordt gehouden op 10 juli, wordt ook gesponsord door RTHA. Dit wordt alweer de 7e editie sinds de eerste keer dat in 2014 het toernooi bij ATV Berkenrode werd georganiseerd. β€œGraag dragen we bij aan een gezellige dag voor jong en oud!”.

Met trots vertelt Raymond dat het vliegveld in oktober dit jaar 65 jaar bestaat. β€œWe gaan dit op 1 oktober vieren met de officiΓ«le opening van de vernieuwde vertrekhal!

Er komt een speciale jubileumwebsite met alle bijzonderheden van 65 jaar RTHA. Hou de burennieuwsbrief en onze site rtha.nl in de gaten voor bijzonderheden rondom ons 65 jarig jubileum. Vanaf juli hebben we op onze social media Instagram en Facebook een actie waarbij mensen foto’s van het vliegveld kunnen insturen. Dus als er nog lezers zijn die (oude) foto’s hebben dan zien we die graag tegemoet!”

"We zullen ook de 25 meest iconische momenten van de 65 jaar dat het vliegveld bestaat presenteren”, vertelt Raymond. β€œVoor mij is het meest iconische moment van de luchthaven in juli 2014 wanneer het Nederlandse voetbalelftal landde op onze luchthaven na het WK in Brazilië”.

 

"Voor onze buren en andere belangstellenden hebben we een nieuwsbrief waarop jullie je kunnen abonneren. Deze nieuwsbrief informeert over maatschappelijke en algemene zaken die relevant zijn voor het vliegveld, dit is zeker geen commerciΓ«le nieuwsbrief!  Ook deze mail ontvangen? Meld je aan via www.rtha.com/nieuwsbrief ”.

RTHA heeft een moeilijke tijd achter de rug, waarbij er maanden zijn geweest waarin bijna geen vliegtuigen vlogen. β€œIk ben zo blij dat het nu weer gezellig druk is op het vliegveld. Ik liep van de week door de terminal en ik zag zo veel lachende mensen die weer op vakantie kunnen”. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685