WELKOM voor nieuwe leden

Speciaal voor nieuwe leden heeft ATV Berkenrode de commissie WELKOM met als doel:

Je thuis voelen bij Berkenrode

We willen graag dat onze leden zich (snel) thuis voelen bij onze vereniging. Daar doen we extra ons best voor. Als je net in Berkel bent komen wonen, misschien nog niet zo goed tennist, nog geen andere leden kent of misschien een beetje verlegen bent, dan gaat het soms niet zo snel en zeker niet vanzelf. Hieronder staan handige tips die je zullen helpen om snel in te burgeren.

Ook staat het team WELKOM voor je klaar. Dit team helpt (nieuwe) leden zich snel thuis te voelen bij Berkenrode. Het team biedt je graag een luisterend oor, helpt je zoeken naar het vinden van een tennismaatje of een tennisteam en beantwoordt graag al je vragen. Neem ook met hen contact op als je ideeΓ«n hebt of ergens mee wilt helpen!

Leden van commissie WELKOM

Eddy van Amersfoorth, Irene Goedhart, Wybe van Daalen, Laura van der Schoor en Hans Kommers.

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected].


8 concrete activiteiten die extra interessant zijn voor nieuwe leden:

  1. Emmeren en racketochtenden. Op dinsdagavond is er het emmeren en op donderdag de racketochtend. Je wordt dan met andere leden ingedeeld en speelt in wisselende samenstelling steeds een wedstrijdje van een half uur. Omdat er veel β€œlosse” spelers aan deelnemen vind je daar makkelijk leuke tennismaatjes. 
  2. Doe mee aan ons Vitrona Openingstoernooi, het Open toernooi, aan het Ouder-kind toernooi en aan de clubkampioenschappen. Daar doen veel leden aan mee, dus als je daar tussen zit, zit je altijd goed.
  3. De interne competitie en de laddermix. Een hele leuke en slimme manier om veel leden te leren kennen is om je aan te melden als deelnemer of als invaller voor de interne competitie. Deze is vrijdagavond van april tot juni. Ook een groot succes is de laddermix die vanaf juni start, met altijd een spetterende finaledag en prijsuitreiking als afsluiting.
  4. De instuif op zondagochtend. Op zondagochtenden als er geen competitie of toernooi is, is er van 10:00 - 12:00 uur instuif voor alle leden. Het is voor alle speelsterktes, ook als je nog maar net begonnen bent met tennis. We rouleren elk half uur, zodat je steeds met andere leden kennismaakt op de baan.
  5. Schrijf je in bij Tennisschool De Brug, om je techniek te optimaliseren. Je wordt in groepjes ingedeeld die bij elkaar passen, dus maatjes heb je snel gevonden.
  6. Noteer de namen en telefoonnummers van leden met wie je het leuk vindt om te tennissen, en bel of whatsapp hen. Je zult nooit teleurgesteld worden. Bij Berkenrode zijn ook speciale whatsapp-groepjes voor nieuwe leden op tennisniveau 8/9 en 6/7.
  7. Een paar leden die al langer lid zijn hebben aangeboden om een nieuw lid die leuk vindt, een tijdje te begeleiden, om hen in contact te brengen met geschikte andere leden. Benut zo’n aanbod voor een aardige buddy. Je kunt ook altijd zelf iemand vragen om jou wegwijs te maken bij de vereniging.
  8. Spreek de leden van het team WELKOM aan als je een tennismaatje zoekt of voor andere vragen. We zijn er vaak en herkenbaar aan onze poloshirts met β€œWELKOM” op de rug. Je kunt ons ook bellen of mailen. Wij zijn een soort β€œmentoren” voor de nieuwe leden, en ook voor leden die al langer lid zijn, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen, we zijn ervoor. Want hoe meer reacties we krijgen, hoe makkelijker we tennismaatjes kunnen koppelen. We kunnen je helpen aan een of meer tennispartners voor het leven!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685