Emmeravond

Dinsdagavond = Emmeravond!

ATV Berkenrode kent een wekelijkse instuifavond; de “emmeravond”. Op deze avond is ieder lid van harte welkom om met elkaar recreatief te spelen! De oorsprong van de term “emmeren” is vermoedelijk te vinden in het vroeger verzamelen van de pasjes van de deelnemers in een emmertje, of het willekeurig trekken van rackets uit een grote emmer. 

De wedstrijden van elke keer een half uur worden gespeeld tussen 19:00 - 22:00 uur op 7-8 beschikbare banen. Het gaat er daarbij niet zozeer om te winnen als wel om elkaar een plezierige tennisavond te bezorgen. Nieuwe en bestaande leden leren elkaar beter kennen en kunnen zo ook nieuwe tennismaatjes vinden om regelmatig mee te spelen of om bijvoorbeeld in te vallen in een competitie.

Buiten Corona

Onderstaand team van vrijwilligers deelt om de beurt de partijtjes in. Dit gebeurt aan een tafel met een bord, waarop namen en baannummers worden opgeschreven. Je laat je pasje op de tafel achter als je de volgende ronde wilt spelen. Op de baan zelf bepalen spelers wie met wie speelt. 

 • Angelique Vollering, Mariëlle van Domburg, Arlene Gommers
 • Erik Ammerlaan, Alice van Es, Jeffrey Visser
 • Anthony Claude, Marieke Peters, Frank de Booij
 • Tjeerd Drijfhout, Roderick van der Linden

Bij vragen is dit team te bereiken op [email protected]


Gelukkig mogen we weer op het terras zitten, mocht je niet aansluitend al je partijen kunnen spelen. Wel binnen de geldende maatregelen:

 • Terras is alleen toegankelijk voor leden die een reservering in het systeem hebben afgehangen. En extra inschrijven op een lijst ter plekke is nodig. Voor eventueel contacten onderzoek achteraf.
 • Het is niet toegestaan meubilair en/of de terrasopstelling te verplaatsen.
 • Aan een tafel zijn uitsluitend 2 personen toegestaan, tenzij uit één huishouden/gezin.
 • Er is een verplichte looprichting gemarkeerd en die moeten we blijven volgen.
 • Bestellingen geven we bij drukte door aan de zwarte counter.
 • In de hal op weg naar tennishalen (binnen) en toilet is een mondkapje nog steeds verplicht. Ga daar a.u.b. verstandig mee om. 
 • De anderhalve meter afstand houden blijft verplicht.
 • Kleedruimten en douches bijven gesloten. 
 • Modo gaat een aangepast assortiment aanbieden.

Iedereen kan meedoen, beginner of gevorderd. Zeker voor nieuwe leden is dit heel geschikt om je thuis te gaan voelen bij de club. Je kan vanaf 19:00 uur meedoen, maar ook later beginnen. De partijtjes lopen meestal tot 22:00 uur, maar je kan stoppen wanneer je wil. Soms worden de partijtjes willekeurig geloot, maar vaak wordt er bij de indeling ook een beetje gelet op speelsterkte en dat je niet meerdere keren met dezelfde vier emmeraars op de baan staat.

LET OP: Kom 10 minuten voor elk speel-half-uur naar het park, zodat er geen drukte op het laatste moment ontstaat. Loop gelijk naar de indeel-tafel om je aan te melden en te horen waar je kunt gaan spelen! Uiteraard kan er gebruik worden gemaakt van het terras en clubhuis.

Als er na afloop door de deelnemers nog “nageëmmerd” wordt, stelt MoDo een schaal bitterballen beschikbaar ter vergroting van de feestvreugde!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs