Contributie

Contributiebedrag bij automatische incasso

 

Ingegaan per 1-1-2024 Contributie
Senioren € 215,00
Combi-jeugdlidmaatschap € 26,00
Junioren onder 7 jaar € 26,00
Junioren vanaf 7 jaar € 107,50
Studenten en scholieren € 107,50
Daglidmaatschap (voor álle senioren) € 157,00
Donateurs € 26,00
Superwachtlijst € 26,00
Introducé(e) Senior (max. 5 keer) € 10,00 per keer
Introducé(e) Junior (max. 5 keer) € 5,00 per keer

 

Wanneer men geen gebruik maakt van de optie ‘automatische incasso’ geldt een toeslag van € 5,- voor senioren en € 2,50 voor junioren.

Nieuwe leden die zich tijdens het seizoen inschrijven betalen de contributie pro rato. Dat betekent dat naarmate het seizoen vordert, je alleen betaalt voor de maanden dat je lid bent. Het seizoen loopt van april t/m oktober (7 maanden). Dat betekent dat nieuwe leden 1/7e deel korting krijgen voor inschrijvingen per 1 mei, daarna 2/7e korting per 1 juni, etc.

De bovengenoemde bedragen gelden per KNLTB bondsjaar. Een bondsjaar van de KNLTB loopt van 1 januari t/m 31 december.

Inschrijfgeld

Nieuwe leden (zowel junioren als senioren) betalen eenmalig € 26,- inschrijfgeld bovenop het contributiebedrag. (Dit geldt niet voor het Combi-jeugdlidmaatschap en voor junioren onder 7 jaar.)

Senior

Een speler die in het lopende bondsjaar 18 jaar wordt of ouder is. Deze leden kunnen op elk tijdstip een baan reserveren.

Junior

Een speler die in het lopende bondsjaar 17 jaar wordt of jonger is. Deze leden kunnen op alle dagen afhangen van 9:00 tot 19:00

Junior lidmaatschappen

 • Combi-juniorlidmaatschap
  • Dit lidmaatschap is bedoeld om jeugd laagdrempelig kennis te laten maken met tennis. Het lidmaatschap bestaat uit een volwaardig juniorlidmaatschap voor de duur van 1 bondsjaar, in combinatie met tennislessen van tennisschool De Brug.
   De kosten voor dit lidmaatschap bedragen € 26,- (via automatische incasso). De kosten voor de lessen zullen rechtstreeks door tennisschool De Brug in rekening worden gebracht. Na het eerste jaar zal dit lidmaatschap automatisch worden overgezet naar een ‘Juniorlidmaatschap’, tenzij je opzegt vóór 1 december van het betreffende jaar (en dus ook geen lessen meer wenst af te nemen bij tennisschool De Brug).
 • Juniorlidmaatschap voor kinderen onder 7 jaar
  • Dit lidmaatschap is voor kinderen die op 1 januari van het betreffende bondsjaar nog geen 7 jaar oud zijn. De kosten voor dit lidmaatschap bedragen € 26,- per jaar (via automatische incasso).
 • Juniorlidmaatschap voor kinderen vanaf 7 jaar
  • Dit lidmaatschap is voor kinderen die bij aanvang van het bondsjaar 7 jaar of ouder zijn en in het betreffende kalenderjaar geen 18 jaar worden. De kosten voor dit lidmaatschap zijn € 107,50 (via automatische incasso). De inschrijfkosten bedragen € 26,-.

Studenten- en scholieren lidmaatschap

Studenten aan het MBO, HBO en Wetenschappelijk Onderwijs én seniorleden die op de middelbare school zitten komen in aanmerking voor 50% korting op de senior-contributie. Om voor het komende jaar aanspraak te maken op de korting dien je uiterlijk 31 december een kopie van je studentenkaart aan de ledenadministratie te sturen. Een na die datum ontvangen kopie wordt niet meer in behandeling genomen.

Daglidmaatschap 

 • Dit lidmaatschap is voor álle seniorenspelers, dus niet alleen voor hen die bij de start van het bondsjaar 65 jaar of ouder zijn.
 • Speeltijd is van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 - 17:00 uur.
 • Geen deelname aan de officiële clubevenementen wanneer deze buiten bovengenoemde speeltijden vallen zoals de emmeravonden, de interne competitie en de laddermix op vrijdag.
 • Deelname aan de clubkampioenschappen en het openingsweekend is wel mogelijk.
 • Ook is het mogelijk om deel te nemen aan officiële KNLTB externe competities en “Open KNLTB-toernooien” waaronder ook het open toernooi van ATV Berkenrode valt.
 • Deelname aan alle sociale activiteiten.

Donateurs

Het contributiebedrag voor donateurs bedraagt € 26,-.

Superwachtlijst

De superwachtlijst bestaat uit personen die reeds lid zijn van ATV Berkenrode, maar te kennen hebben gegeven één of meerdere seizoenen niet te willen/kunnen spelen maar wel graag lid willen blijven. De kosten voor de wachtlijst bedragen € 26,-. De wens om op de wachtlijst geplaatst te worden dient voor 1 december kenbaar gemaakt te worden bij de ledenadministrateur.

Opzegging/wijzigen van het lidmaatschap

Het opzeggen dan wel wijzigen van het lidmaatschap dient schriftelijk (per email aan: [email protected]) vóór 1 december van elk kalenderjaar te geschieden. Bij opzegging na 1 december wordt het volledige contributiebedrag voor het komende verenigingsjaar in rekening gebracht. 

Betaalwijze

In maart ontvangt elk lid een bericht over de contributie voor het komende seizoen. De contributie wordt een week later automatisch geïncasseerd.

Lid worden? Schrijf je in via de onderstaande knop!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685