Berkenrode Open 2021

Een nieuwe naam

Na 10 jaar lang het welbekende IJssel Open, is dit het debuut voor het Berkenrode Open. Onze 1 jaar oude gravel prestige banen zijn in topconditie voor een week vol prachttennis. Samen met onze nieuwe hoofdsponsors Expert en CAS Lamens zijn wij klaar voor een knallende editie. Editie 2021 zal helemaal in het teken staan van de Olympische spelen, compleet met podiumceremonie, olympisch vuur en gerechten uit alle hoeken van de wereld. Jij doet toch ook mee voor goud?

Data en aanmelden

Het toernooi vindt plaats van 24 juli t/m 1 augustus. Doe je ook mee met het toernooi? Je kunt je nog inschrijven t/m 17 juli voor categorie 2 tot en met 9, op de onderdelen single, dubbel en mix. Inschrijven kan via deze link of scan onderstaande QR code. De 100e inschrijving krijgt een JBL-box Charge 5, beschikbaar gesteld door Expert Berkel. De 200ste inschrijving ontvangt een dashcam beschikbaar gesteld door Cas Lamens. 

Organisatie

De commissie van het Berkenrode Open bestaat uit: Koen van den Broek (toernooileider), Nik van den Berg, Thijs Borsboom, Nadine Gobin, Merel Stift en Sven Taal. Voor vragen neem gerust contact op met Koen van den Broek (06-20099696) of mail naar [email protected]

           


Thema: Samen voor Goud!

 Het thema van het toernooi is “met alle deelnemers, sponsors en lokale ondernemers samen voor goud”!! Het park zal versierd worden in de stijl van de Olympische Spelen en alle deelnemers ontvangen een goodiebag, gevuld door onze lokale sponsors en relaties. In het kader van "samen lokaal sterker" zijn we trots dat we cadeaubonnen van restaurant Muller & Co mogen uitreiken als prijs voor winnaars vanaf niveau 4. Voor de winnaars van de hoogste categorieën zijn er geldprijzen te winnen. 

Tijdens het toernooi: Volg ons op Facebook en Instagram 

Tijdens het toernooi zal er dagelijks informatie gedeeld worden over de toppers, activiteiten, sponsors en de wedstrijden. Wil jij ook niks missen? Volg het toernooi op Facebook via deze toernooipagina, https://www.facebook.com/BerkenrodeOpen en op Instagram: berkenrodeopen2021 Het volgende kunnen we alvast verklappen: 

Dagmenu en hapjes en drankjes bij Mandy en Lia van de Bar

Mandy en Lia zijn weer volledig open; ook tijdens Berkenrode Open! Mandy en Lia van de bar zullen er met een volledig vernieuwd assortiment aan wijnen, hapjes en drankjes samen met jullie een feest van maken. Elke dag kunnen jullie genieten van een ander dagmenu in thema van de landen die meedoen aan de Olympische spelen.

Feestavond in Olympische stijl op vrijdag 30 juli vanaf 20.00 uur

Borrel, muziek en een demonstratiewedstrijd door lokale tennistoppers op deze avond. Naast veel tennis komen op vrijdagavond 30 juli gezelligheid en sportiviteit bij elkaar tijdens de feestavond. Iedereen is welkom om vanaf 20.00 uur te komen kijken naar een demonstratiewedstrijd met professionele toptennissers uit de omgeving. Wie de toptennissers zullen zijn is nog heel even een verrassing….

Speciaal menu en borrelarrangement bij Mandy en Lia van de bar

Kom voor de wedstrijd eerst genieten van het heerlijke dagmenu van Mandy en Lia en blijf dan gezellig een borrel drinken en kijken naar de wedstrijd. 

Uitnodiging voor sponsors, Vrienden van Berkenrode en lokale ondernemers voor vrijdag 30 juli

  • Gezellig verzorgde avond tijdens demonstratiewedstrijd door tennistoppers
  • Je logo wordt vermeld op een beeldscherm en/of doek
  • Doe je ook wat in de goodiebag voor deelnemers?

Ben je sponsor, Vriend van Berkenrode, oud-sponsor of lokale ondernemer met interesse voor ATV Berkenrode? Namens onze hoofdsponsors Cas Lamens (René Lamens) en Expert van Dongen (Jeroen van Dongen) nodigen we je van harte uit voor een gezellig verzorgde avond vanaf 20.00 uur. Meld je aan via [email protected]. Stuur direct je logo mee. Vanuit ons motto “samen sterker” willen we alle gasten tijdens de avond in het zonnetje zetten door hun logo te vermelden op een beeldscherm en/of doek. Eveneens bieden we je de gelegenheid om namens jou of je onderneming iets in de goodiebag voor deelnemers te doen. Het zou geweldig zijn als we dit met zijn allen doen. Hiermee creëren we eveneens een mooie herinnering voor de deelnemers. Mocht je dat willen geef dat dan gelijk door. 

Actie: Word sponsor of “Vriend van Berkenrode” en krijg ook die plek op de tribune op vrijdagavond

Superleuk toch om samen met je gezin of team toptennis te kijken op onze tribune? We hebben tijdens onze feestavond speciale plekken op de tribune voor alle sponsors en Vrienden van Berkenrode. Ook voor nieuwe sponsors en Vrienden is nog zeker plek, Wil je je als lid, tennisteam of bedrijf aanmelden als Vriend van Berkenrode, kijk hier op onze site. Uiteraard wordt ook jij in het zonnetje gezet tijdens de avond. Meld je aan via [email protected].


De sponsors achter het Berkenrode Open toernooi 

Sinds dit jaar wordt dit toernooi gesponsord door onze sponsors Cas Lamens en Expert van Dongen. Klik hier voor een interview met onze hoofdsponsors. 

                

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs