Laddermixcompetitie

Opzet

Bij de laddermix gaan vaste duo’s (seniorleden van ATV Berkenrode), bestaande uit een dame en een heer, de sportieve strijd met elkaar aan. Ondanks dat er bij de ladder altijd van ganser harte wordt gestreden om de punten staat gezelligheid bij de laddermix voorop!

De ladder wordt op een aantal vooraf vastgestelde vrijdagavonden gespeeld. De data van de ladder 2022 worden t.z.t. bekend gemaakt. Op deze avonden zijn er in principe geen banen beschikbaar om vrij te spelen.

Alle deelnemende duo’s aan de ladder worden wekelijks per email door ons uitgenodigd om zich in te schrijven voor deelname aan de ladder van de eerstkomende speeldatum.

Het is NIET VERPLICHT om iedere speeldatum mee te doen. Wel rekenen we erop dat ieder deelnemend koppel minimaal drie avonden mee doet.

Er wordt gespeeld in de vroege ronde van 19:05 – 20:50 uur of in de late ronde van 21:05 – 22:50 uur. Bij de inschrijving per week kun je je voorkeur voor “vroeg” of voor “laat” spelen voor die vrijdagavond kenbaar maken. Wij proberen daar bij het indelen zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Verder kijken wij bij het maken van het speelschema naar de totale sterkte van een koppel (de sterkte van beide spelers hoeft dus niet aan elkaar gelijk te zijn), zodat een ieder leuke partijtjes kan spelen. Iedereen, van elke speelsterkte, is dan ook welkom!

Ook proberen wij iedere week “verse” tegenstanders uit te zoeken. Verzoeknummers indienen mag, graag zelfs!

Wanneer de vaste partner verhinderd is mag met een invaller gespeeld worden. In verband met het indelen op sterkte horen wij graag tijdig wie deze invaller is. Mocht je zelf geen invaller kunnen vinden dan bemiddelen wij waar mogelijk graag via onze lijst met invallers. 

Uitslagen

Een koppel speelt op een avond tweemaal 2 partijen van elk 25 minuten tegen verschillende tegenstanders. Zo ontstaan vier uitslagen per avond. Bij winst verdien je als koppel 3 punten per uitslag, gelijkspel geeft 2 punten en bij verlies behaal je 1 punt, omdat wij het erg waarderen dat je erbij bent. Op de afsluitingsavond kan een andere puntentelling gelden, informatie hierover volgt t.z.t..

Door het vergaren van punten kan op de ladder geklommen worden, het koppel met de meeste punten gaat aan de haal met de overwinning. Op de laatste avond sluiten wij de ladder tijdens de prijsuitreiking met elkaar af. Niet alleen het winnende koppel valt dan in de prijzen, iedere deelnemer maakt kans op een mooie prijs.

Meedoen aan de laddermix is, mede dankzij onze sponsor HLB Den Hartog, kostenloos. 

Inschrijving

T.z.t. zal bekend worden gemaakt hoe je je kunt inschrijven voor de laddermix 2022. 

Vragen?

Stuur dan een email naar: [email protected] 

Heel graag tot ziens bij de laddermix!

Trudie en Patrick Menegatto

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685