Tennisschool De Brug

Al jarenlang verzorgt Tennisschool De Brug bij ATV Berkenrode tennislessen. De Tennisschool heeft inmiddels vele talenten opgeleid die in de landelijke top en zelfs wereldtop spelen of hebben gespeeld. Maar niet iedereen hoeft een topper te worden. Ook voor de recreatieve tennisser zijn er lessen om techniek en inzicht in het spel te verbeteren. Tennislessen zijn er voor jong en oud.

In het zomerseizoen (grofweg april - september) zijn de tennislessen buiten. Voor de lessen op de buitenbanen moet je lid zijn van ATV Berkenrode. Ben je nog geen lid, dan kun je het lidmaatschap via deze link aanvragen.

In het winterseizoen (oktober - maart) worden de tennislessen in de hal gegeven. Je hoeft voor deze lessen geen lid te zijn van ATV Berkenrode, maar wel wordt behalve de lesprijs ook de baanhuur in rekening gebracht. Het totaalbedrag draag je af aan de Tennisschool. 
Een uitgebreid overzicht van alle lestarieven vind je op de website van Tennisschool De Brug onder zomertennis en wintertennis.

Voor vragen over tennislessen of het aanmelden kun je bellen met Marieke de Jong op mobielnummer 06-22372561 of een e-mail sturen naar [email protected]

Tussen ATV Berkenrode en Tennisschool De Brug zijn afspraken gemaakt over welke buiten- en binnenbanen de Tennisschool op een bepaalde tijd mag gebruiken. 

Voor buitenbanen gelden o.a. de volgende bepalingen:

  • Buitenbanen die de Tennisschool volgens contract mag gebruiken zijn in het afhangsysteem gereserveerd. Als er andere buitenbanen vrij zijn, dan mogen deze door de Tennisschool voor lessen worden gebruikt. Maar zodra een lid van ATV Berkenrode een van deze banen afhangt moet de Tennisschool de afgehangen baan vrijmaken.
  • Als buitenbanen door bijvoorbeeld weersomstandigheden niet bespeelbaar zijn, dan vallen zowel de lessen buiten als binnen in de hal uit. Hierdoor krijgen de leden de mogelijkheid om toch te kunnen spelen door een baan in de hal te huren. Leden van ATV Berkenrode kunnen de baanhuur bij de bar afrekenen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685