Tennishal

Baansoort in de hal

Bij ATV Berkenrode kan overdekt getennist worden op vier Hardcourt banen. De banen hebben een Plexipave Cushion ondergrond. De banen zijn medium-slow wat vergelijkbaar is met spelen op gravel. Tevens is er een rubberen mat onder de toplaag aangelegd waardoor deze banen vriendelijk zijn voor de gewrichten.

Huren van de banen

Huren van de baan is mogelijk:

  1. Vaste baan voor een heel seizoen. De huurder heeft op een (zelf gekozen) vaste dag en vast uur een baan ter beschikking  De huur van de baan wordt automatisch verlengd voor elk volgend seizoen. De huurder kan de baanhuur opzeggen voor 1 mei van het volgende seizoen.  
  2.  Losse baan huren. Bij het huren van een losse baan reserveert de huurder eenmalig een baan voor een bepaald uur op een bepaalde dag. Uiteraard kan dit alleen op de uren dat de er een baan beschikbaar is. De huurder betaalt dan per keer dat hij/zij de baan huurt. Op deze pagina kun je zien welke banen voor verhuur beschikbaar zijn
  • Het binnenseizoen 2021 – 2022 loopt van maandag 13 september 2021 tot en met zondag 27 maart 2022.
  • Met uitzondering van de periode van zaterdag 25 december 2021 tot en met zaterdag 1 januari 2022 (Oliebollentoernooi en de feestdagen).

Op deze pagina kun je welke banen voor verhuur beschikbaar zijn.

Zaterdagavond

Op de zaterdagavonden bestaat er tevens de mogelijk de tennishal te reserveren in groepsverband. De prijzen zijn op te vragen bij de beheerder(s) van het clubhuis en afhankelijk van de gewenste catering. De huurder heeft dan de gehele zaterdagavond de hal tot zijn/haar beschikking.

Voor vragen over bovenstaande of om je aan te melden op de wachtlijst kun je mailen naar [email protected].


Activiteiten in de hal

Voor zowel senioren als junioren, leden als niet-leden worden er gedurende het binnenseizoen tal van activiteiten en competities georganiseerd. Onder de subemenu's is alle informatie over deze activiteiten inclusief de tarieven terug te vinden:

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685