Tennishal

Baansoort in de hal

Bij ATV Berkenrode kan overdekt getennist worden op vier hardcourt banen. De banen hebben een Plexipave Cushion ondergrond. De banen zijn medium-slow wat vergelijkbaar is met spelen op gravel. Tevens is er een rubberen mat onder de toplaag aangelegd, waardoor deze banen vriendelijk zijn voor de gewrichten.

Huren van de banen

Huren van de baan is mogelijk:

  1. Vaste baan voor een heel seizoen.
    De huurder heeft op een (zelf gekozen) vaste dag en vast uur een baan ter beschikking. De huur van de baan wordt automatisch verlengd voor elk volgend seizoen, maar de huurder kan de baanhuur van het volgende seizoen opzeggen vΓ³Γ³r 1 mei. Aanvragen voor de huur van een baan voor een heel seizoen kan per mail naar [email protected].

    Klik hier voor de huurvoorwaarden voor een contractbaan.
     
  2. Losse baan huren.
    Bij het huren van een losse baan reserveert de huurder eenmalig een baan voor een bepaald uur op een bepaalde dag. Uiteraard kan dit alleen op de uren dat er een baan beschikbaar is. De huurder betaalt dan het uur dat hij/zij de baan huurt. Dit kan enkel rechtstreeks in het baanhuursysteem op deze website. Losse banen die gereserveerd zijn kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden.

Zaterdagavond

Op de zaterdagavonden bestaat tevens de mogelijkheid de tennishal te reserveren in groepsverband. De prijzen zijn op te vragen bij de exploitant van de horeca en afhankelijk van de gewenste catering. De huurder heeft dan de gehele zaterdagavond de hal tot zijn/haar beschikking.

Voor vragen over bovenstaande of om je aan te melden op de wachtlijst kun je mailen naar [email protected].


Activiteiten in de hal

Voor zowel senioren als junioren, leden en niet-leden worden er gedurende het binnenseizoen tal van activiteiten en competities georganiseerd. Op de hieronder vermelde webpagina's is alle informatie over deze activiteiten inclusief de tarieven en de huurvoorwaarden terug te vinden:

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685