Heren Vutters buiten

Voor heren die de Vuttersleeftijd (55+) hebben bereikt worden in het zomerseizoen op vrijdagochtend van 10:00 – 12:00 uur wedstrijden georganiseerd op de buitenbanen. Ook heren die gestopt zijn met werken en oudere heren die onregelmatig werken zijn van harte welkom. Voorwaarde is wel, dat je lid bent van ATV Berkenrode.

De organisatie

De organisatie voor "de heren vutters" ligt in handen van Jan Caesar. Voor meer informatie kun je terecht bij de bar in het clubhuis of stuur een mail naar [email protected]


Regels ttv Corona:

Als je afgelopen zomerseizoen (2021) wilde meespelen moest je dat wekelijks telefonisch of per mail melden aan de organisatie.

  • Je kreeg op maandag tussen 00:00 en 01:00 uur een e-mail met een link naar een inschrijfformulier. Hierop gaf je je voorkeur aan voor de komende vrijdag.
  • De inschrijving sloot op woensdag om 18:00 uur.
  • De organisatie stelde aan de hand van de inschrijvingen het speelschema voor de vrijdag op.
  • Donderdag tussen 00:00 en 01:00 uur werd het speelschema per e-mail aan de vutters verzonden. 

Regels buiten Corona:

Buiten Corona hoef je je van te voren niet aan te melden. Wel is het van belang dat je op tijd komt. Iedere deelnemer legt zijn ledenpasje op tafel, waarna de kaarten worden gehusseld en er stapeltjes van 4 worden gemaakt. Deze stapeltjes bepalen de groep van vier heren waarmee je speelt en op welke baan. Na elke set wordt er van partner gewisseld.

Niet-leden kunnen tegen betaling van €10,-- per keer als introducé deelnemen (en dit maximaal 5 keer).

Ook in het winterseizoen gaan we vrolijk door. Check deze pagina voor de regels en tijden in de hal.

Heren vutters buiten

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685