Heren Vutters buiten

Voor heren die de Vuttersleeftijd (55+) hebben bereikt worden in het zomerseizoen op vrijdagochtend van 10:00 – 12:00 uur wedstrijden georganiseerd op de buitenbanen. Ook heren die gestopt zijn met werken en oudere heren die onregelmatig werken zijn van harte welkom. Voorwaarde is wel, dat je lid bent van ATV Berkenrode.

De organisatie

De organisatie voor "de heren vutters" ligt in handen van Hans van Teffelen en Jan Caesar. Voor meer informatie kun je terecht bij de bar in het clubhuis of bij Hans van Teffelen: 010-5113842 / 06-22605299 of [email protected]


Regels ttv Corona:

Als je dit zomerseizoen (2021) wilt meespelen moet je dat telefonisch of per mail melden aan Hans van Teffelen. Zie hierboven voor de contactgegevens. 

Vanwege de Coronamaatregelen is er een wekelijkse inschrijving.

  • Je krijgt op maandag tussen 00:00 en 01:00 uur een e-mail met een link naar een inschrijvingsformulier. Hierop geef je je voorkeur aan voor de komende vrijdag.
  • De inschrijving sluit op woensdag om 18:00 uur.
  • Hans stelt aan de hand van de inschrijvingen het speelschema voor de vrijdag op.
  • Donderdag tussen 00:00 en 01:00 uur wordt het speelschema per e-mail aan de vutters verzonden. 

Regels buiten Corona:

Buiten Corona hoef je je van te voren niet aan te melden. Wel is het van belang dat je op tijd komt. Iedere deelnemer legt zijn ledenpasje op tafel, waarna de kaarten worden gehusseld en er stapeltjes van 4 worden gemaakt. Deze stapeltjes bepalen de groep van vier heren waarmee je speelt en op welke baan. Na elke set wordt er van partner gewisseld.

Niet-leden kunnen tegen betaling van €10,-- per keer als introducé deelnemen (en dit maximaal 5 keer).

Ook in het winterseizoen gaan we vrolijk door. Check deze pagina voor de regels en tijden in de hal.

Heren vutters buiten

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs