Sponsorbeleid

ATV Berkenrode beschikt over een heldere sponsorstrategie waarin de belangen van de sponsors, de leden en de vereniging zijn geformuleerd. 

Visie en missie

Voor sponsors is het van essentieel belang dat ATV Berkenrode sponsors de helpende hand biedt in het ondersteunen van naamsbekendheid, imago en winkel- en showroomtraffic.  In de uitwerking van een sponsoraanpak staan de doelstellingen die een sponsor wil bereiken te allen tijde centraal.

Voor de leden zoekt ATV Berkenrode bij de samenwerking met sponsors structureel naar toegevoegde waarde zoals kortingsacties, speciale arrangementen en attenties tijdens bijvoorbeeld toernooien. Voor de vereniging zelf is het uiteraard van belang dat sponsors een bijdrage leveren aan de exploitatie van ATV Berkenrode en het imago van de vereniging ondersteunen. Daarbij is het essentieel dat onze kernwaarden aansluiten bij die van de sponsors en andersom dat sponsors zichzelf hierin herkennen.

Kernwaarden

ATV Berkenrode hanteert voor haar vereniging de volgende kernwaarden:

  • Modern (tennispark, uitrusting en beleid)
  • Actief (veel activiteiten: sportief, sociaal en gericht op samenwerking)
  • Professioneel (eigen jeugdopleiding en toptalent)
  • Betrokken (lange-termijn-relaties met partners: sponsors, leveranciers, leden en Gemeente Lansingerland)

Sponsormogelijkheden

ATV Berkenrode biedt haar sponsors verschillende sponsormogelijkheden waarbij te allen tijde uw bedrijfsdoelstellingen centraal staan. Kortom: maatwerk. Daarbij is ons uitgangspunt een pakketconcept.

Uiteraard lichten wij in een persoonlijk gesprek de diverse pakketvormen toe. Om concrete sponsordoelstellingen te bereiken, leert onze ervaring dat een samenwerking het meest succesvol is voor een periode van minimaal drie jaar.

Contact

Voor meer informatie over sponsormogelijkheden bij ATV Berkenrode kan contact worden opgenomen met de sponsorcommissie: [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685