KNLTB ledenpas

De vereniging maakt gebruik van ledenpasjes. Deze pas heb je nodig om een buitentennisbaan te reserveren op het elektronische afhangbord bij de ingang van ons clubhuis, en als legitimatie bij externe competities en toernooien. Je ledenpas is niet meer jaargebonden, dus goed bewaren. Na ontvangst van de contributie wordt je ledenpas weer voor het desbetreffende jaar geldig gemaakt. Omdat speelsterktes per jaar kunnen veranderen, staat je speelsterkte niet meer op je ledenpas.

Regels met betrekking tot de foto

  • tot 20 jaar: iedere 3 jaar een nieuwe foto inleveren;
  • van 21-50 jaar: iedere 10 jaar een nieuwe foto inleveren;
  • 50+: slechts éénmaal een foto inleveren;
  • de foto als jpg- of jpeg bestand sturen naar [email protected].

Uitgifte KNLTB ledenpas

Aan het begin van het seizoen kunnen nieuwe leden de pas afhalen achter de bar in het clubhuis. Natuurlijk nadat je betaald hebt. Wij verzoeken je dringend de verstrekte pasjes op juiste naam en geboortedatum te controleren. Bewaar de pas goed; de pas is niet jaargebonden!

Verlies KNLTB ledenpas

Indien in de loop van het tennisseizoen jouw pasje verloren gaat, dien je bij de ledenadministratie via [email protected] een nieuwe pas aan te vragen. In verband met de hieraan verbonden kosten dient hiervoor € 7,50 betaald te worden. Zonder geldige ledenpas is afschrijven (en dus spelen) niet toegestaan en met het geautomatiseerde afschrijfsysteem zelfs onmogelijk!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685