Zondag Dubbel (buiten)

Op zondag is er, als er geen competitie of toernooi is, van 10:00 – 12:00 (standaardtijd) een Zondag Dubbel (buiten). Primair gericht op leden die de afgelopen twee jaar lid zijn geworden, maar is wel ook gewoon toegankelijk voor alle andere leden. Het is voor alle speelsterktes van beginners tot gevorderden. Commissie Welkom stuurt halverwege de week een mailing rond zodat (nieuwe) leden zich kunnen aanmelden.

Let op: in de (korte) periode tijdens en tussen de competities en/of toernooien kunnen we beperkt doorspelen als er toch genoeg banen beschikbaar zijn. We willen de vrije banen optimaal benutten. We spelen dan van 15:00 – 17:00.

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Deze geeft aan in welke tijdsperiode gespeeld wordt. De indeling wordt uiterlijk zaterdagavond rond gestuurd. We hebben slechts een beperkt aantal banen tot onze beschikking (3 Γ‘ 4). Dus, vol is vol.

Commissie Welkom heeft een speciale maillijst 'Fans Zondag Dubbel' aangemaakt, wil je toegevoegd worden aan deze lijst stuur dan een email naar [email protected]. Als lid ontvang je dan halverwege de week een reminder om aan te melden voor de komende Zondag Dubbel.

We rouleren elk half uur, zodat je steeds met andere leden kennismaakt op de baan. Afhankelijk van de deelnemers worden dubbels, mixen en/of singels gespeeld. Het doel van deze Zondag Dubbel is dat de nieuwe en 2e-jaars leden elkaar op een leuke manier leren kennen.


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685