Huren binnenbaan

Het huren van de binnenbaan is mogelijk als ...

 1. Een vaste baan voor een heel seizoen
  De huurder heeft op een (zelf gekozen) vaste dag en vast uur een baan ter beschikking. De huur van de baan wordt automatisch verlengd voor elk volgend seizoen, maar de huurder kan de baanhuur van het volgende seizoen opzeggen vΓ³Γ³r 1 mei. Aanvragen voor de huur van een baan voor een heel seizoen kan per mail naar [email protected].

  Klik hier voor de huurvoorwaarden voor een contractbaan.
   
 2. Eenmalig een losse baan
  Het is ook mogelijk om een losse baan te huren. Dat is een baan die vrij en beschikbaar is. Je huurt een losse baan eenmalig voor één uur op een bepaalde dag ingaande op het hele uur, en betaalt de voor dat uur geldende huurprijs. 
  Voor afwijkende huurtijden kun je contact opnemen met [email protected]
   
  Het huren van een baan kan alleen via het baanverhuursysteem. Je moet voor dit systeem een gebruikersaccount hebben. Mocht je er geen hebben, dan kun je dat via het baanverhuursysteem onder Registreren aanmaken.
  De reservering van een losse baan kan tot 24 uur voor de huurperiode ervan kosteloos worden geannuleerd.
  Wil je weten of er nog een baan vrij is in de tennishal? Kijk dan op het verhuurschema. De witte vlakjes zijn nog vrij. Je kunt ook 010-5115949 bellen, want misschien zijn er afzeggers.

Zaterdagavond

Op de zaterdagavonden bestaat de mogelijkheid om de tennishal te reserveren in groepsverband. De prijzen zijn op te vragen bij de exploitant van de horeca en afhankelijk van de gewenste catering. De huurder heeft dan de gehele zaterdagavond de hal tot zijn/haar beschikking.

Voor vragen hierover of om je aan te melden voor de wachtlijst kun je mailen naar [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685