Zondag Dubbel (binnen)

Wil je ook in de winter lekker doortennissen? Dat kan, doe dan mee met de Zondag-Dubbel in de hal. Je kunt per week aangeven dat je wilt spelen, dus geen langdurige verplichtingen. Je speelt op de dagen dat jij wilt en dat het jou uitkomt.

Voor wie is de Zondag-Dubbel?

Iedereen is welkom om mee te doen! De speelsterkte van de meeste deelnemers ligt tussen 7 en 9. Maar ook voor beginners is dit evenement uiterst geschikt! Γ‰n, je hoeft geen lid van ATV Berkenrode te zijn om deel te kunnen nemen.

Wat houdt de Zondag-Dubbel in?

Afhankelijk van de aanmeldingen word je ingedeeld voor een HD, DD en/of GD, waarbij we rekening proberen te houden met je spelniveau (vergelijk het met de emmeravonden). Je speelt 2 potjes van 45 minuten.

Wanneer wordt de Zondag-Dubbel gespeeld?

Zodra het binnenseizoen van start is gegaan, iedere zondag van 12:00 – 13:30 uur. En om de week is er ook nog een extra ronde van 13:30 uur – 15:00 uur.

Je ontvangt iedere week een uitnodigingsmail. Als je mee wilt doen, stuur je een reply. Je kunt ook aangeven met en tegen wie je wilt spelen. Daar zullen we dan rekening mee proberen te houden bij de wedstrijdplanning.

Wat zijn de kosten?

Je betaalt per keer dat je meedoet een kleine bijdrage per persoon voor de baanhuur. Zie hiervoor het tarievenblad.

Vragen / aanmelden

Anne Loman en Michel Kuipers organiseren dit evenement. Bij vragen of het aanmelden voor wekelijkse uitnodigingsmails, stuur een mail naar [email protected]. 

Vermeld bij aanmelden voor de wekelijkse uitnodigingsmails in de mail de volgende gegevens:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • Huidige speelsterkte

  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685