Ouder-Kind toernooi

Wat

Het is een eendaags dubbel/mix toernooi bestaande uit een ouder en een kind. De leeftijd van het kind is bepalend voor de poule waarin het team wordt ingedeeld. Volledig vrij van gender- en leeftijdsdiscriminatie zijn alle combinaties van meisjes, jongens, mama’s, papa’s welkom. Er is ook wel eens een oma kleindochter combi gespot, leuk!

Wie

Alle kinderen vanaf 5 jaar zijn welkom met een volwassene. Dus kinderen van 50 zijn ook welkom met hun ouder. Minimaal 1 van het team (dus ouder of kind) moet lid zijn van ATV Berkenrode. Alle leeftijden en alle speelsterktes zijn welkom.

Indeling

Er wordt ingedeeld op leeftijd van het kind en vervolgens wordt naar de speelsterkte van het koppel gekeken, om zoveel mogelijk leuke en gelijkwaardige potjes te maken. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen hebben de kinderen de mogelijkheid zich met beide ouders in te schrijven – 1 maal ochtend en eenmaal middag. De ouder kan zich ook inschrijven voor 2 onderdelen, dus maximaal met 2 kinderen. Hiermee hoeven ouders of kinderen geen moeilijke keuzes te maken.

Spelregels

Plezier staat bovenaan, dus eigenlijk zijn er geen regels nodig. Er wordt met de jonge kinderen gespeeld op een ΒΎ baan met oranje ballen en voor de oudere kinderen op een hele baan met ballen met een groene stip. Voor de sterke kinderen en volwassenen spelen we op een hele baan met reguliere ballen.

Organisatie

De organisatie voor dit toernooi is in handen van Robert Derksen, Andy Lo Tam Loi, Marcus Hinrichs, Janine van der Meer en 'speciaal adviseur' Frank Bosmans.

Heb je vragen, stuur een mail naar: [email protected].


De sponsor achter het Ouder-Kind toernooi

Sinds een aantal jaren wordt dit toernooi gesponsord door Rotterdam The Hague Airport. Klik hier voor een interview met deze sponsor.

Terugblik op editie 2021

Het ouder-kind toernooi is altijd een feest voor de kinderen. Samen met papa, mama, of opa en oma gezellig op de tennisbaan, tegen andere kinderen spelen. We weten van de verhalen van de kinderen hoe ze de herinneringen als een foto van die dag nog jaren bewaren.

Op zaterdag 10 juli was het zover! In de ochtend werd om 10:00 uur het startsein gegeven en met veel zon, energie en sfeer werden de partijen gespeeld tot de middag waar sponsor Rotterdam The Hague Airport het woord even nam. Samen met een van de kinderen werd het winnende lot van de reiskoffer getrokken, en dat is lot 704 dus kom snel je prijs ophalen! Helaas zorgde de regen dat de laatste partijen niet door konden gaan maar namen we met zijn allen namens de organisatie afscheid van een hele mooie groep ouders en kinderen dus nogmaals bedankt voor jullie deelname en tot volgend jaar!!

                     

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685