Ouder-Kind toernooi

Wat

Het drukste en leukste eendaagse toernooi van Berkenrode, meestal eind juni / begin juli. Het is een dubbel/mix toernooi bestaande uit een ouder en een kind. De leeftijd van het kind is bepalend voor de poule waarin het team wordt ingedeeld. Volledig vrij van gender- en leeftijdsdiscriminatie zijn alle combinaties van meisjes, jongens, mama’s, papa’s welkom. Er is ook wel eens een oma kleindochter combi gespot, leuk!

Wie

Alle kinderen vanaf 5 jaar zijn welkom met een volwassene. Dus kinderen van 50 zijn ook welkom met hun ouder. Minimaal 1 van het team (dus ouder of kind) moet lid zijn van ATV Berkenrode. Alle leeftijden en alle speelsterktes zijn welkom.

Hoe

Het toernooi wordt in 2 blokken verspeeld – een blok start om 10 uur en een start om 14 uur. We mikken op 3 wedstrijden van een half uur in je poule, met pauzes er tussen natuurlijk. Een en ander hangt af van het aantal inschrijvingen. Je moet je beschikbaar houden voor de dag, en de indeling voor ochtend of middag krijg je enkele dagen van te voren over de mail – die hangt af van de inschrijvingen en het maken van leuke poules.

Indeling

Er wordt ingedeeld op leeftijd van het kind en vervolgens wordt naar de speelsterkte van het koppel gekeken, om zoveel mogelijk leuke en gelijkwaardige potjes te maken. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen hebben de kinderen de mogelijkheid zich met beide ouders in te schrijven – 1 maal ochtend en eenmaal middag. De ouder kan zich ook inschrijven voor 2 onderdelen, dus maximaal met 2 kinderen. Hiermee hoeven ouders of kinderen geen moeilijke keuzes te maken.

Spelregels

Plezier staat bovenaan, dus eigenlijk zijn er geen regels nodig. Er wordt met de jonge kinderen gespeeld op een ¾ baan met oranje ballen en voor de oudere kinderen op een hele baan met ballen met een groene stip. Voor de sterke kinderen en volwassenen spelen we op een hele baan met reguliere ballen.

Organisatie

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers om dit leuke toernooi (en de daarop volgende edities) te organiseren! Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur een mail naar [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs