W(ranglijst) single

Wil je naast dubbelen ook singelen? Doe dan mee met onze W(ranglijst) single. Dit tevens een leuke en makkelijke manier om nieuwe tennismaatjes van jouw niveau op je club te ontmoeten. Meld je aan en binnen 2 weken speel je je eerste leuke wedstrijd. Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over.


Er zijn inmiddels al bijna 60 leden die meespelen! Sluit je hierbij aan en ga de strijd aan 😊!

Hoe gaat het in zijn werk?

Aan het begin van een volgende ronde ontvang je een email met contactinformatie van je tegenstander en hoe je de wedstrijd plant. Je beginpositie is gebaseerd op je speelsterkte. Daarna tellen alleen wedstrijdresultaten. Degene die het hoogst op de ladder staat, dient de uitnodiging te initiΓ«ren.

Wat zijn de spelregels?

  • Je speelt de gebruikelijke afhangtijd en telt de games door. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel.
  • De winnaar registreert de wedstrijduitslag.
  • De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt.
  • Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je de laatste 2 rondes hebt overgeslagen.
  • Je wordt van de ladder gehaald als je 2 rondes op rij je wedstrijden annuleert en niet reageert op email. Je kunt je wel altijd weer opnieuw aanmelden. 

Rondes

Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvangen de spelers een email met informatie over de volgende wedstrijd. De hoogst genoteerde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen.

Hoe kun je meedoen?

De app wijst zich vanzelf. Heb je toch vragen, benader dan gerust 1 van de commissieleden. Je kan je ook aanmelden via deze website. Hier vind je ook meer informatie en uitleg over de app

Commissie W(ranglijst) Single:

Marco Scherpenisse, Andy Lo Tam Loi en Trudie Menegatto

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685