W(ranglijst) single

Sinds april 2022 organiseren en faciliteren we bij ATV Berkenrode een laddercompetitie voor singles. Dit is een leuke en makkelijke manier om nieuwe tennismaatjes van onze club te ontmoeten. Je speelt immers tegen andere leden die op dat moment rond dezelfde plek op de ranglijst staan.

Wil je naast dubbelen ook singelen? Doe dan mee met onze W(ranglijst) single! Meld je aan en binnen 2 weken speel je je eerste leuke wedstrijd. Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over. Er zijn inmiddels al 38 leden die meespelen! Sluit je hierbij aan en ga de strijd aan 😊!

Hoe gaat het in zijn werk?

Aan het begin van een volgende ronde ontvang je een email met contactinformatie van je tegenstander en hoe je de wedstrijd plant. Je beginpositie is gebaseerd op je speelsterkte. Daarna tellen alleen wedstrijdresultaten. Degene die het hoogst op de ladder staat, dient de uitnodiging te initiëren. 

Wat zijn de spelregels?

  • Je speelt de gebruikelijke afhangtijd en telt de games door. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel.
  • De winnaar registreert de wedstrijduitslag.
  • De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt.
  • Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je de laatste 2 rondes hebt overgeslagen.
  • Je wordt van de ladder gehaald als je 2 rondes op rij je wedstrijden annuleert en niet reageert op email. Je kunt je wel altijd weer opnieuw aanmelden. 

Speelrondes

 Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvangen de spelers op maandag een email met informatie over de volgende wedstrijd. De hoogst genoteerde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen.  Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen. 

Hoe kun je mee doen?

  • Ga naar de appstore van Apple of Google Play store en installeer de Clubladder app.
  • Meld je aan, selecteer ATV Berkenrode en daar zie de competitie vorm die wordt aangeboden door ons. 
  • Plannen en spelen maar! 

De app wijst zich vanzelf. Heb je toch vragen, benader dan gerust 1 van de commissieleden. Je kan je ook aanmelden via deze website. Hier vind je ook meer informatie en uitleg over de app

 Commissie W(ranglijst) Single:

Marco Scherpenisse, Andy Lo Tam Loi en Trudie Menegatto 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685