Interne voorjaarscompetitie senioren

 De interne voorjaarscompetitie is de gezelligheidscompetitie voor senioren mixed teams.

Inschrijven
Inschrijven kan t/m 8 maart 2024. Dubbelklik om in te schrijven op inschrijfformulier.

N.B. iedere teamspeler moet zich dit jaar afzonderlijk inschrijven en op het inschrijfformulier aangeven voor welk team wordt ingeschreven. Bestaande teams zullen net als in voorgaande jaren bij de inschrijving voorrang krijgen. Het team moet dan wel uiterlijk op 29 februari 2024 compleet zijn.

Speeldatums en -tijden
Per avond zijn er 2 speelrondes, waarin een dames- en een herendubbel en twee gemengd dubbels van ieder 45 minuten worden gespeeld.
Een team wordt per speelavond (vrijdagavond) ingedeeld in een van de speelrondes.

speelronde begintijd eindtijd
1 19:00 21:15
2 20:30 22:45

 

De speeldatums (vrijdagavond) zijn:

april 5, 12, 19 en 26
mei (inhaaldagen) 3 en 10
mei 17, 24, 31
juni (inhaaldag) 7

 

Speelschema en uitslagen
Klik hier voor speelschema en uitslagen.

Organisatie
De interne competitie wordt georganiseerd door Anita van Tilborgh en RenΓ© de Jong.
Email: [email protected]

Prijzen
De winnaars gaan met een bos bloemen en de fel begeerde wisselbeker naar huis.

Sponsors

***********************************************************************

Hieronder staat een samenvatting van de spelregels. Voor een uitgebreid reglement wordt verwezen naar de website van de Interne Voorjaarscompetitie.

Inschrijven als team of individueel
Je kunt als (in)compleet team of individueel inschrijven. Een team voor de interne voorjaarscompetitie bestaat uit minimaal twee dames en twee heren, met een maximum van 8 spelers. De wedstrijdleiding kan in onderling overleg kleine teams uitbreiden naar drie dames en drie heren. 
De wedstrijdleiding voegt individuele inschrijvers en incomplete teams zoveel mogelijk samen tot teams met 6 spelers van ongeveer gelijke speelsterkte. Als dat niet lukt dan kom je automatisch op de reserve/invallerslijst te staan.

Inschrijven als invaller
Wil je wel meedoen maar niet vast in een team, schrijf je dan in als invaller voor deze competitie.

De Captain
Ieder team geeft bij de eerste inschrijving een teamnaam en een captain op. De captains zijn in het overzicht van de teams te herkennen aan het sterretje achter hun naam. 
Een captain is het aanspreekpunt van de team, die o.a. zorgt voor inroostering van de teamspelers of vervangers en overlegt met de captain van het andere team over de indeling van de speelronde.

Invallers
Als eerste moeten de mensen van de invallerslijst worden benaderd.
Daarna is er de mogelijkheid om een niet ingeroosterde speler van een ander team te vragen. In noodgevallen kun je andere leden van ATV Berkenrode vragen.
De speelsterkte van een invaller moet hetzelfde of hoger zijn dan de uitvallende speler (bijv. speelsterkte 7 valt uit, dan mag er een vervanger met speelsterkte 7, 8 of 9 invallen).
In geval dat toch een speler is ingevallen die niet voldoet aan bovenstaande criteria dan kan de tegenstander hiertegen protest aantekenen en worden de punten aan de tegenstander gegeven.

Wat gebeurt er bij slecht weer?
Wanneer (een deel van) de wedstrijden niet op de geplande vrijdagavond kunnen worden gespeeld dan maken de teams een afspraak om de gemiste wedstrijden in te halen op de eerstvolgende inhaaldag of op een in onderling overleg gekozen ander moment. Wordt voor het laatste gekozen, dan moet je volgens de geldende regels de banen reserveren op basis van beschikbaarheid.
De captains geven per e-mail de afspraak en na afloop van de wedstrijden ook de uitslag door aan de wedstrijdleiding.

Uitslagen
Na afloop van de wedstrijden vullen de captains de resultaten van de wedstrijden op een uitslagenformulier in. Wekelijks wordt de stand op de website bijgewerkt en wordt een e-mail naar deelnemers gestuurd. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685