Oldtimerstoernooi

Nadat de datum voor Kruize Keukens Oldtimerstoernooi in 2024 is bepaald, zal de tekst op deze pagina worden aangepast.

*****************************

Kruize Keukens Oldtimerstoernooi 2023

Nadat er een aantal jaren in Lansingerland geen Oldtimerstoernooi is georganiseerd hebben een aantal leden besloten om voor ATV Berkenrode en belanghebbenden van TOGB het "Kruize Keukens Oldtimerstoernooi", een toernooi voor 55-plussers, te organiseren.

Deze zal op dinsdag 1 augustus bij ATV Berkenrode worden gehouden. Er kan voor dames-, heren- en gemengd dubbel worden ingeschreven . De start- en eindtijden zijn afhankelijk van het aantal inschrijvingen.Uiterlijk 18.00 uur zal het toernooi worden afgesloten. We beginnen in de ochtend met koffie/ thee met wat lekkers. Tussendoor zal Mandy ons van een bitterballetje voorzien. Als afsluiting is er, voor de liefhebbers, een 3-gangendiner.

Ben je 55+ en heb je zin en tijd om, op dinsdag 1 augustus, met ons te komen tennissen schrijf je dan in middels dit formulier of via www.toernooi.nl, kies als club "ATV Berkenrode" en selecteer het "Kruize Keukens Oldtimerstoernooi". Kosten €5 per onderdeel (incl. koffie/ thee met wat lekkers + bitterballen). Voor €20 extra een 3-gangendiner. 

Reglement

Kruize Keukens Oldtimertoernooi
β€’ Inschrijving is geopend. Je kunt je inschrijven tot en met 25 juli 2023.
β€’ Meedoen kan in de categorieΓ«n Dames Dubbel, Heren Dubbel, Gemengd Dubbel.
β€’ De Dames en Heren Dubbel worden in de ochtend gespeeld, de Gemengd Dubbel in de middag. De precieze tijdstippen worden nog bepaald; dit is mede afhankelijk van het aantal deelnemers.
β€’ De minimum leeftijd voor deelname is 55 jaar.
β€’ In principe zijn verhinderingen niet toegestaan. Mocht je om dringende redenen een dagdeel niet beschikbaar zijn, neem dan contact op met de organisatie.
β€’ Je kunt inschrijven voor 1 of 2 onderdelen. In het laatste geval kunnen wij niet garanderen dat er dan een pauze is tussen de wedstrijden.
β€’ Bij de indeling houden wij zoveel mogelijk rekening met de β€˜overall’ speelsterkte van het koppel (beide spelers hoeven dus niet van dezelfde speelsterkte te zijn).
β€’ Vul bij speelsterkte je actuele speelsterkte in.
β€’ Evt. aanvullende opmerkingen kun je kwijt bij notities.
β€’ Kosten van deelname bedragen € 25,00 per persoon inclusief diner. Uiteraard kan er ook ingeschreven worden zonder aan het diner deel te nemen. De kosten zijn dan per persoon €5,00.
β€’ Dit toernooi wordt gesponsord door Kruize Keukens, Mandy&Lia Food en Drinks en ATV Berkenrode. Voor vragen kun je terecht bij RenΓ© Labordus, Ben in der Maur, Robert Derksen of Trudie Menegatto-Don.

Mailen mag ook naar [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685