Steun onze sponsor Fundament Advies tijdens de Alpe D’HuZes!

05 juni 2024


Het is bijna zo ver: op 6 juni doen de collega’s van onze trouwe sponsor Fundament Advies weer mee aan Alpe d’HuZes! Met elkaar als één gaan zij de strijd aan tegen kanker tijdens Alpe D’HuZes 2024. Zij zouden het geweldig vinden als wij ze kunnen ondersteunen met een extra bijdrage. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de webpagina van Norbert de Boer van Fundament Advies.

Wil jij Fundament Advies steunen doormiddel van een donatie? Dit kan eenvoudig via de persoonlijke donatiepagina van Norbert.

Tennisvereniging ATV Berkenrode wenst het team van Fundament Advies heel veel succes met hun sportieve uitdaging! Hopelijk kunnen wij ze nog een extra steuntje in de rug geven om het uiterste uit hunzelf te halen. Want opgeven is geen optie!      

Over de aftrap van hun Alpe D’HuZes 2024 avontuur kun je hier lezen.   

Wie is Fundament Advies?
Onze sponsor Fundament Advies is een onafhankelijk financieel dienstverlener voor particuliere en zakelijke klanten in regio Rotterdam. De open en laagdrempelige sfeer van de 3 kantoren vindt u als klant terug in de manier waarop Fundament Advies werkt. In begrijpelijke taal legt Fundament Advies uit wat ze doen en geven ze het beste advies.

Financieringen, Hypotheken, verzekeringen, pensioenen en vermogen
Fundament Advies vindt het belangrijk om hun klanten persoonlijk te leren kennen en geloven in de kracht van echt onafhankelijk financieel advies. De specialisten van Fundament Advies denken graag mee over het afsluiten of oversluiten van hypotheken en verzekeringen. Voor particuliere en zakelijke klanten hebben zij kennis en kunde in huis als het gaat over pensioen. Ze geven daarnaast ook financierings- en vermogensadvies. Wil je meer weten over Fundament Advies en wat ze voor je kunnen betekenen? Voor meer informatie neem eens een kijkje op hun website.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685