Sponsor Bulletin juli 2021

21 juli 2021


Er is afgelopen maanden veel gedaan! Inmiddels zijn op nagenoeg alle banen winddoeken van onze sponsors opgehangen. In de komende weken komen de winddoeken van onze sponsor Fundament (baan 4) en huisfotografe Anne Reitsma (baan 9). Alleen op baan 10 is er nog een plek te vergeven voor sponsorschap voor winddoeken en een banier.
 
De afgelopen maanden heeft sponsoring niet stilgezeten. Met resultaat!
 
Allereerst zijn we trots onderstaande sponsors te mogen presenteren als onze sponsors van ATV Berkenrode. Vanaf het Open Toernooi zal ons nieuw welkomstdoek (met dank aan Eric Neeteson Lemkes van Drukwerk & Meer…) al onze gasten verwelkomen namens ATV Berkenrode, Tennisschool de Brug, Mandy en Lia van de bar én deze sponsors.
 
 
Hier zitten een aantal nieuwe sponsors bij, waarmee we een mooie samenwerking aangaan! Met een aantal hebben we onze samenwerking vernieuwd. Ook met de rest van onze sponsors gaan we graag het gesprek aan hoe elkaar nog meer te versterken. Mocht jij dit als sponsor al willen inplannen, mail naar
 
We staan voor onze sponsors. Hoe?
Samen met alle leden, sponsors en partners van ATV Berkenrode elkaar versterken door:
  1. Persoonlijke benadering met voor elke sponsor een samenwerking op maat.
  2. Een business club die het lokale netwerk bij elkaar brengt en activiteiten organiseert voor duurzame contacten en samenwerking.
  3. Communiceren via diverse kanalen en hiermee het vergroten van zichtbaarheid, naast de zichtbaarheid op het park.
  4. Het delen van sportiviteit, tennisliefhebberij en gezelligheid binnen de club en hiermee betrokkenheid met de club en onze leden.

Hiervoor is afgelopen maanden met Tennisschool de Brug, Mandy en Lia van de bar en nieuwe en bestaande sponsors de basis gelegd. Vanaf nu kunnen we verder gaan bouwen!

Berkenrode Open 2021: van 24 juli tot en met 1 augustus 2021

De Berkenrode Open belooft met meer dan 380 deelnemers een mooi toernooi te worden met een week vol tennis, leuke muziek, lekker eten en bovenal een hoop gezelligheid. Wij hopen jullie allemaal te zien! Ook namens onze sponsors, René Lamens (Cas Lamens) en Jeroen van Dongen (Expert).

Uitnodiging voor sponsors, Vrienden van Berkenrode, oud-sponsors en lokale ondernemers en relaties voor vrijdag 30 juli 20.00 uur tijdens het Berkenrode Open.

  • Verzorgde avond met hapjes en drankjes tijdens demonstratiewedstrijd met Raemon Sluiter (onder klein voorbehoud) en talenten van ATV Berkenrode. 
  • Je logo wordt vermeld op een beeldscherm en/of doek.
  • Doe je ook wat in de goodiebag voor deelnemers?

Ben je sponsor, Vriend van Berkenrode, oud-sponsor of lokale ondernemer met interesse voor ATV Berkenrode? We nodigen je van harte uit!

Meld je aan via [email protected]. Stuur direct je logo mee (als we die nog niet hebben). Vanuit ons thema 'samen lokaal sterker' willen we alle gasten tijdens de avond in het zonnetje zetten door hun logo te vermelden op een beeldscherm en/of doek. Eveneens bieden we je de gelegenheid om namens jou of je onderneming iets in de goodiebag voor deelnemers te doen. 

Iedereen is welkom om te komen op onze feestavond in olympische stijl op 30 juli.

Dus deelnemers en leden, kom ook genieten van de demonstratie wedstrijd om 20.00 uur, muziek en hapjes en drankjes te bestellen bij Mandy en Lia van de bar. Van tevoren kun je genieten van een heerlijke Argentijnse steak.

Zie ook de website van Berkenrode Open.

Bedankt Michel Ammerlaan voor de geraniums!

We zijn volop het park aan het “Opzoomeren” met een geweldig klusteam op onder andere de dinsdagochtend. De perkjes zien er netjes uit, bedankt iedereen. Mocht je mee willen klussen, kun je je natuurlijk aanmelden bij Jan Kees Hensems. Wat we nog misten om het terras en op het park, waren vrolijke bloemen waar we het terras van Mandy en Lia en het park mee konden opfleuren. Dat is inmiddels gelukt. Met dank aan Michel Ammerlaan! Michel is geraniumkweker en heeft jarenlang getennist bij ATV Berkenrode. Hij vond het erg leuk om de vereniging deze 120 geraniums te schenken. Dank je wel Michel!

Wie zijn wij? Ben jij ons nieuwe lid van de sponsorcommissie?

In het volgende sponsor bulletin zullen we ons uitgebreider voorstellen. Voor nu willen we jullie graag informeren over onze nieuwste welkome versterking van het team.
Naast Janine van der Meer, Kors de Vogel en Manfred de Jong zijn we blij met de volgende leden in ons team:

Angela Koster-Halbesma: gaat activiteiten organiseren voor onze Business Club en helpt namens Sponsoring mee met de organisatie van andere events/toernooien.

Margriet Bijl: interviewt onze sponsors en maakt er leuke artikelen van die we plaatsen op onze website en op sociale media. Hele mooie zichtbaarheid en de mogelijkheid voor onze leden om onze sponsors te leren kennen. De eerste interviews zijn al geplaatst op onze  website en sociale media en velen zullen volgen. Wil jij ook geïnterviewd worden door Margriet als (nieuwe) sponsor, laat het ons weten via [email protected].

Marcus Hinrichs: zal zich richten op het posten van de sociale media berichten van de club, en in het speciaal van de berichten voor onze sponsors. Heel belangrijk om zo onze sponsors in het zonnetje te zetten en zichtbaarheid/betrokkenheid te geven bij onze leden en haar netwerk.

Deze vrijwilligers (gaan) doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn! Om onze mooie plannen nog meer vorm te geven zoeken we meer enthousiaste commissieleden voor de volgende rollen.

Coördinator Business Club: contactpersoon voor de business club en de coördinatie van de activiteiten die worden georganiseerd.

Coördinator campagnes: bedenken en uitvoeren van nieuwe acties voor bijvoorbeeld het realiseren van een tennismuur, een clubactie voor het werven van nieuwe sponsors en Vrienden van Berkenrode.

Coördinator contracten en factuuradministratie: opmaken en beheren van alle nieuwe of bestaande sponsorcontracten.

Relatiemanager: het spreken van nieuwe of bestaande sponsors en het samen met de (potentiële) sponsor invullen van de samenwerking.

Doordat de rollen gericht zijn op een specifieke taak kan je rol beperkt blijven tot wat jij leuk vindt om te doen. Mocht je iets anders leuk vinden, laat het ook weten. Ben je geïnteresseerd, heb je vragen of tips voor de sponsorcommissie, stuur dan een bericht naar [email protected].

Tot het volgende Sponsor Bulletin!

Groeten,
De Sponsorcommissie van ATV Berkenrode

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs