Team SAMEN! voor meer clubgevoel

25 maart 2024


Een groepje leden gaat zich inzetten om de saamhorigheid binnen onze vereniging te vergroten, met als doel dat de leden zich beter thuis voelen bij 'onze club' en het leuk en vanzelfsprekend vinden om als vrijwilliger hun steentje bij te dragen aan de goede organisatie en sfeer bij ATVB.

SAMEN! staat voor 'Samen is Alles Makkelijk En Netjes!'

Voorlopig bestaat dit team uit Lion Traas, Reinier Offringa, Maurice Jutte en Lex Wiersema. Zij willen graag dat er zich nog meer enthousiaste leden bij hen aansluiten. Draag jij de club een warm hart toe en wil je iets doen om dit te onderstrepen, meld je dan bij hen aan op [email protected].

Team SAMEN! gaat de komende tijd gesprekken voeren met alle commissies, losse vrijwilligers en leden over hun ideeΓ«n om het clubgevoel te vergroten en om vrijwilligersactiviteiten gemakkelijker te kunnen uitvoeren. Als alle leden de waarde inzien van 'onze vereniging' als een groep tennisvrienden die vooral lief en soms ook leed delen, zullen ze zich met de juiste faciliteiten ook willen inzetten om hun club te laten floreren.

Team SAMEN! gaat daar in elk geval zijn steentjes aan bijdragen. En doe allemaal alsjeblieft mee! 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 511 5949

Sportpark Het Hoge Land

Het Hoge Land 1
2652 EA Berkel en Rodenrijs

KVK-nummer

40397685